oaednews

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Κυβερνητικό προγραμμα για τον ΟΑΕΔ παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 13/6/ 2012 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Β Αθηνών Δημήτρη Στρατούλη θα συναντηθεί με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ στις 12 πμ

ΣΤΙΣ 13:00 ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Για να συζητήσουμε το Kυβερνητικό Πρόγραμμά μας, και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την εξειδίκευση του προγράμματος για τον ΟΑΕΔ.

2 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΡΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΑΝΤ-ΣΑΡΚΟΖΙ? ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΒΛ. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΥΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ BLOG ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΟΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ).ΕΓΩ ΔΥΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?).ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να επισκεφθούν χώρους του δημοσίου ????? ... Και τι να πούν ? Να εξηγήσουν γιατί θέλουν να απολύσουν 150000 δημοσίους υπαλλήλους ( για ... αρχή ) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή