oaednews

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Meet Greece V2



Το συνέδριο ΕΛΛΑΔΑ 2.0 (Meet Greece 2.0) διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΙΝΕΒΙΔΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Δράσης για την νεολαία «Νέα Γενιά σε Δράση», με απώτερο σκοπό την ανάδειξη των δυνατοτήτων των νέων και την παροχή βοήθειας και καθοδήγησης για καινοτομία και επαγγελματική πρόοδο.
Το Ελλάδα 2.0 δεν είναι ένα κλασικό συνέδριο. Στόχος του είναι να χαρτογραφήσει τάσεις, ιδέες και ρεύματα που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική κοινωνία στους χώρους της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, των κοινωνικών πρωτοβουλιών, του διαδικτύου. Η επόμενη ημέρα της χώρας θα περάσει μέσα από τα μικρά ή μεγάλα βήματα που έχουν ήδη συντελεστεί. Πρόκειται για ένα διήμερο ανταλλαγής πληροφοριών, με ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες, κυρίως νέους, απ'όλο το φάσμα της επαγγελματικής ζωής, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ζωντανά παραδείγματα ανθρώπων που κατάφεραν να πρωτοπορήσουν, να αναδειχθούν και να επιτύχουν παρά τις αντιξοότητες.
Το συγκεκριμένο event θα είναι ανοιχτό σε όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει και θα προβληθεί ζωντανά και στο διαδίκτυο. Πέρα από το πρ either in business or in government (i.eόγραμμα των ομιλιών, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφθούν τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα συγκεκριμένων κρατικών, κοινωνικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και να συζητήσουν απευθείας μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα, ομιλητές κλπ μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω site:
http://meetgreecev2.gr/?page_id=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου