oaednews

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

TEDxAthens 2012: «The Ones Who Do»

Το TEDxAthens, η εκδήλωση που έγινε θεσμός, επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά, με σκοπό να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο αθηναϊκό κοινό. Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που κάνουν πράξη τις ιδέες και τα οράματά τους, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα διαρκέσει δυο ημέρες με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες των συμμετεχόντων. Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης θα υπάρξουν περίπου 25 ομιλίες και η κάθε ομιλία θα διαρκέσει 18 λεπτά.
Το φετινό θέμα του TEDxAthens είναι το «The Ones Who Do», δηλαδή «Αυτοί που πράττουν». Στη δύσκολη και μεταβατική περίοδο που διανύουμε, γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη να αφήσουμε τη θεωρία, να αναλάβουμε δράση και να «μιλήσουμε» τελικά με πράξεις. Φέτος το TEDxAthens θα φιλοξενήσει ανθρώπους οι οποίοι θα μοιραστούν την ανάγκη για δράση και δημιουργία.
Το κυρίως event θα διαξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, ενώ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα προηγηθεί μια «warm up day» στον πολυχώρο The HUB Events, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην πράξη του εθελοντισμού και στην αξία δημιουργίας εθελοντικών πρωτοβουλιών και κοινοτήτων.
Εχουν ήδη ανακοινωθεί αρκετοί από τους φετινούς ξεχωριστούς ομιλητές. Αναμεσά τους θα είναι, η πρωταθλήτρια motocross Ashley Fiolek, ο Creative Director των δημιουργικών εργαστηρίων της Google Steve Vranakis, o Κώστας Βογιατζής, Founder και Editor-in-Chief του γνωστού site yatzer.com , o «ψηφιακός προφήτης» της AOL, David Shing, o επαγγελματίας ορειβάτης Παύλος Τσιαντός.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο TEDxAthens 2012 μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα http://tedxathens.com/ και να συμπληρώσουν την αίτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου