oaednews

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Επικοινωνιακές αθλιότητες


Μανιτάκης προς υπουργούς: Θέλετε προσωπικό;


Χιλιάδες υπάλληλοι έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά και τη διευκρινιστική εγκύκλιο του κ. Μανιτάκη, αρκετές υπηρεσίες υπολειτουργούν ήδη(σε μια γραμματεία τμήματος του Παν/μιου Αθηνών μένει μόνο ο Γραμματέας !!!) και ο Υπουργός προκειμένου να διαχειριστεί επικοινωνιακά το θέμα ρωτά τους συναδέλφους του ή καλύτερα τους όμοιούς του, αν θέλουν λέει προσωπικό!! Δηλαδή θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους!!! 
Με επιστολή λοιπόν   ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά από τους υπουργούς να αναφέρουν τις ανάγκες των φορέων και των υπηρεσιών τους σε προσωπικό προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία μετατάξεων και μεταφορών υπαλλήλων. 


Σύμφωνα με τον Αντώνη Μανιτάκη οι άμεσες και επιτακτικές ανάγκες θα αντιμετωπιστούν με την με την προσωρινή τοποθέτηση προσωπικού σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή φορέα του δημοσίου τομέα.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπογράμμισε τη σημασία της ταχείας υποβολής των αιτημάτων για την άμεση κάλυψη των αναγκών και την τοποθέτηση υπαλλήλων σε νέες θέσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σε προσωπικό ΔΕ Διοικητικού σε υπηρεσίες που εξυπηρετούν άμεσα τον πολίτη. Επιπλέον σημείωσε ότι προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στις υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ελλιπούς στελέχωσης, καθώς και στις υπηρεσίες που ισχύει πάγωμα προσλήψεων. 

Στόχος αυτής της διαδικασίας, σύμφωνα με τον Αντώνη Μανιτάκη, είναι η αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος ανθρωπίνου δυναμικού με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου