oaednews

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και αφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης για  εργαζόμενους σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες, με  σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού, των ΜΜΕ και των Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού"

Προϋπόθεση Συμμετοχής: Να είσαι εργαζόμενος σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενος ή επιχειρηματίας με στόχο την διεθνοποίηση.
Δράση 1 «Συμβουλευτική και Mentoring σε θέματα Εξωστρέφειας».
Ο Στόχος της Δράσης 1, είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για θεωρίες και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν: Να αυξήσουν την κατανόησή τους αναφορικά με τη διαδικασία διεθνοποίησης των επιχειρήσεων. Να έχουν, ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, ένα γρήγορο εργαλείο αξιολόγησης της εξαγωγικής ετοιμότητας της επιχείρησής τους. Να αποκτήσουν ένα πλαίσιο προγραμματισμού των εξαγωγικών δράσεων της επιχείρησής τους. Να διευκολύνουν τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων σε πρακτικά θέματα εξωστρέφειας. Η Συμβουλευτική θα έχει διάρκεια 22 ώρες ανά άτομο και θα είναι επιδοτούμενη με €5 (μεικτά) ανά ώρα.
Δράση 2 «Κατάρτιση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας».
Η Δράση 2 αφορά στην παροχή κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Η Κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα είναι επιδοτούμενη με €5 (μεικτά) ανά ώρα.                                                                                                                                   
Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:
1.Αίτηση συμμετοχής
2.Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
3.Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος
4.Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα
5.Πρόσφατη φωτογραφία
6.Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων
Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΔΕ: Λ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, 111 44 Κ. Πατήσια, Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ.: 210 2110 100.

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΤΕ??? ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ....ΟΥΖΙ...ΟΧΙ ΟΥΖΟ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ka-ta-pli-kti-ko dimosieyma-...moy elyse ta provlimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ημαρτον........ δεν παλευεται............ οχι αλλλλοοοοοοοοοοοο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή