oaednews

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στην ανεργία ο "ροζ" διευθυντής

Από τεστ περνούσε τις ιερόδουλες ο διευθυντής ενός οίκου ανοχής στην Μελβούρνη με αποτέλεσμα να τον πιάσουν στα πράσα και να απολυθεί.

Ο λόγος για τον 36χρονό διαχειριστή οίκων ανοχής  Kiet Giang ο οποίος όχι μόνο ερωτοτροπούσε με μια πόρνη εν ώρα εργασίας αλλά ήταν αγενής απέναντι σε πελάτες οι οποίοι ζητούσαν λίγες στιγμές ερωτικής ανακούφισης στο στούντιο όπου εργαζόταν.
Οι ρυθμιστικές αρχές- VCAT- της πόλης αποδέχθηκαν την απόλυση του όταν  ο ιδιοκτήτης του στούντιο τους παρουσίασε ταινία από κλειστό κύκλωμα τοποθετημένη σε δωμάτιο του σπιτιού όπου ερωτοτροπούσε με μια ιερόδουλη εν ώρα εργασίας.
Ο 36χρονός εργαζόταν σε οίκους ανοχής από το 1998. Ξεκίνησε την λαμπρή  καριέρα του στο Sin City και στη συνέχεια μεταπήδησε και σε άλλους γνωστούς οίκους ανοχής της πόλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονός αν και απόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής σχολής αποφάσισε να ακολουθήσει άλλη επαγγελματική καριέρα και μετά από χρόνια να γίνει ένας από τους γνωστότερους μάνατζερ οίκων ανοχής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 36χρονος μετά την απόλυση του στράφηκε απειλητικά προς το αφεντικό του, ενώ φήμες κάνουν λόγω ότι όσο εργαζόταν στο στούντιο κακοποιούσε της εργαζόμενες.
Η VCAT αποφάσισε μετά το συμβάν να αναστείλει και την αδεία εργασίας του Kiet. Το όνομα του οίκου ανοχής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ??? Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή