oaednews

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Απολύσεις στο Δημόσιο


Απολύσεις στο Δημόσιο θα γίνουν με κατάργηση οργανισμών.
Ο αρμόδιος υπουργός, Αντώνης Μανιτάκης, προσπαθεί να το αποφύγει, αλλά η τρόικα θα το απαιτήσει μέχρι τέλους και μάλλον θα το πετύχει.

Πηγή: Βηματοδότης

3 σχόλια:

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΑΕΔ-ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν το έγραφα πριν τις εκλογές , κάποιοι έγραφαν να ψηφίσουμε κατά συνείδηση , ανεξαρτήτως συμφερόντων και δεν διάβασα κανένα σχόλιο που να με υπερασπίζεται.Πίστευα ειλικρινά ότι ήμουν η μόνη που την "έκαιγαν" οι απολύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφος κατά συνείδηση ανεξαρτήτως συμφερόντων σημαίνει να μην είναι κανείς εναντίον των απολύσεων διότι κινδυνεύει ενδεχομένως ο ίδιος να απολυθεί αλλά να είναι εναντίον των απολύσεων διότι πιστεύει ότι δεν υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό, δεν υπάρχουν επίορκοι ή ακατάλληλοι υπάλληλοι, δεν υπάρχουν άχρηστες υπηρεσίες κτλ
    Αν πιστεύει το δεύτερο καλώς είναι εναντίον των απολύσεων (μπορεί να προσπαθήσει να πείσει και τους υπόλοιπους για την ορθότητα της άποψής του).
    Αν ισχύει το πρώτο είναι μεν κατανοητό σε προσωπικό επίπεδο (κανείς δεν θέλει οικειοθελώς να απολυθεί), δεν μπορεί όμως να αποτελέσει βάση για σοβαρή συζήτηση σε επίπεδο κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή