oaednews

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ

Σε 48ωρη απεργία κατέρχονται από σήμερα οι ξενοδοχοϋπαλλήλοι της Ρόδου αντιδρώντας –όπως τονίζουν- “απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά των εργοδοτών μέσα από τη ριζική ανατροπή των συμβάσεων, τη μείωση των αποδοχών μας, την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας, που έχουν
δυναμιτίσει τις προϋποθέσεις επιβίωσης μας, οδηγώντας μας στην εξαθλίωση», αναφέρουν στο κάλεσμά τους για την παρροδιακή απεργία.
Σήμερα το πρωί οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ οι απεργοί, έχοντας στο πλευρό τους και το Εργατικό Κέντρο και μέλη του ΠΑΜΕ (για πρώτη φορά μαζί…σε κοινή διαμαρτυρία), ενώ αύριο θα επαναληφθεί ανάλογη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του πρώην ΤΑΞΥ την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί.
Ειδικά για το επίδομα ανεργίας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάββας Χατζησάββας  και ο Πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης θα κάνουν επαφές στο Υπουργείο Εργασίας και θα συναντηθούν με τους βουλευτές του Νομού: «Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους δεν μπορεί ο κλάδος μας να πεινάσει», δήλωσε στον SKY, ο κ. Σταμούλης.
Σημειώνεται ότι το ΕΚΡ θα συμμετάσχει στην απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 26 Σεπτεμβρίου αντιτιθέμενο στα νέα οικονομικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου