oaednews

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ


Από τις 13 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.


Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, αφορά στην πρόσληψη 879 ανέργων στην Αττική με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών. Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο είναι 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην ανωτέρω διεύθυνση β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου ( www.inegsee.gr ) γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ( www.epanad.gov.gr ) και δ)στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. ( www.asep.gr ) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -Διαγωνισμών Φορέων -Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

1 σχόλιο: