oaednews

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η (Π Α Σ Κ-Υ Ο.Α.Ε.Δ.)


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
(Π Α Σ Κ-Υ   Ο.Α.Ε.Δ.)


                                     Αθήνα 3.5.2012

                              ΠΡΟΣ: Συναδέλφους
 



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνάδελφοι,
    Την Παρασκευή το απόγευμα, 4-5-2012, ώρα 19.00, κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ με την ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την ομιλία του προέδρου, Βαγγέλη Βενιζέλου.

     Δίνουμε όλοι το παρόν στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν περνούν στους σκεπτόμενους πολίτες τα ψέματα όσων προτείνουν αδύνατες, ουτοπικές και ανεφάρμοστες στο παρελθόν λύσεις για την έξοδο από την κρίση, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του κομματικού τους συμφέροντος, αδιαφορώντας ότι θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στη πτώχευση.
    Προσυγκέντρωση των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας και των υπαλλήλων των εποπτευόμενων Οργανισμών, στις 18.30, Σταδίου και Βουκουρεστίου γωνία.
   
                                                                 ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
                                                (Π Α Σ Κ-Υ   Ο.Α.Ε.Δ.)

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ..ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (ΔΑΚΕ ΕΠΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ)...ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΚΟΥΛΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ. οΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ . ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ...
    ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΛΙΡΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

      ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά , έχουν πλάκα οι αστείοι ... Κυριακή βράδυ , με πίτσες και μπύρες , θα απολαύσω με τον μεγαλύτερο σαδισμό το υπερθέαμα που τόσο απλόχερα θα μου προσφέρουν όλοι τους.Θα βλέπω τα ποσοστά τους να καταποντίζονται και η απόλαυση που θα μου προσφέρει το θέαμα , θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλη του σεξ.Μόνο που αυτή τη φορά , σε αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι , οι ρόλοι , θα έχουν αντιστραφεί.Εγώ θα είμαι το βαρβάτο αρσενικό.Επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή