oaednews

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Το "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" 18 με 20 Μαΐου


Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος και το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν για δεύτερη φορά το πολυσυνέδριο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στις 18-20 Μαΐου 2012 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

altΤο συνέδριο έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους νέους σχετικά με τις τάσεις και προοπτικές για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που παρουσιάζουν 20 επιχειρηματικοί κλάδοι:
Ναυτιλία, Τουρισμός, Ενέργεια-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Τραπεζικός κλάδος, Mobile Applications, Τηλεπικοινωνίες, Λιανεμπόριο, Βιομηχανία, "FastMovingConsumerGoods (FMCG)", Μικροηλεκτρονική, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Consulting, Νανοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία, Φαρμακευτικός κλάδος, Πολιτιστική Βιομηχανία, Ασφαλιστικός κλάδος.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πάνω από 30 εισηγήσεις, με αντιπροσώπευση όλων των κλάδων, ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 120 εισηγητές, Ανώτατα Στελέχη καινοτόμων Επιχειρήσεων, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι Επιχειρηματίες καθώς και Ακαδημαϊκοί με έντονη ερευνητική δράση.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής κ. Ι. Λαδόπουλος για την εκδήλωση: «Πέρα από ουσιαστική ενημέρωση, φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στη νέα γενιά, ελπίδα, όραμα και προοπτική. Σε μια περίοδο κατά την οποία η απαισιοδοξία είναι δικαιολογημένα διάχυτη στους νέους, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την άλλη Ελλάδα που σε πείσμα των καιρών επιχειρεί,καινοτομεί, εξάγει και δημιουργεί πλούτο μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία».
Το "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" αποτελεί συνέχεια των Εκδηλώσεων Διοικητικής Σκέψης οι οποίες για 33 χρόνια έφερναν σε επαφή την πανεπιστημιακή κοινότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω εκδηλώσεων, συνεδρίων, επισκέψεων σε επιχειρήσεις και ημερών καριέρας.
Περισσότερα για το πολυσυνέδριο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του εδώ.
Το "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Οι εταιρίες και φορείς που υποστηρίζουν την εκδήλωση είναι:
  • Χρυσοί Συμμετέχοντες: ArcadiaShipmanagement, Βιοχάλκο, Εθνική Ασφαλιστική
  • Μεγάλοι Συμμετέχοντες: Chipita, ΔΕΠΑ, Interamerican, Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, Procter&Gamble, Unilever
  • Συμμετέχοντες: Diageo, Ελληνικά Πετρέλαια, hellasonline, TANEO, Τιτάν
  • Υποστηρικτές: Αγροτική Ασφαλιστική, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Εμπορική Τράπεζα, Frigoglass, iSquare, Siemens
  • Χορηγοί Εκτύπωσης: Lykos
Το epixeiro.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του πολυσυνεδρίου.

2 σχόλια: