oaednews

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Υποθέσεις διαφθοράς στον ΟΑΕΔ- Ερωτηματικά εγείρει η σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης των εκθέσεων


από grbloggers

 Με «χρυσά κουτάλια» φαίνεται ότι έτρωγαν κάποιοι βάζοντας χέρι στα ταμεία του ΟΑΕΔ.  Τρεις υποθέσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους υπαλλήλους εντόπισε η διοίκηση του οργανισμού, με τη ζημιά να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία προκύπτουν από τρεις εκθέσεις της Διεύθυνσης Επιθεώρησης του OAEΔ.  Οι επιτήδειοι εμφάνιζαν εικονικά τιμολόγια για επιχορηγήσεις επιχειρήσεων και υπεξαιρούσαν κονδύλια που προορίζονταν για επιδόματα οικογενειακά και ανεργίας.  Εν τω μεταξύ στο κύκλωμα υπαλλήλων του OAEΔ φαίνεται αν είχαν εμπλοκή ακόμη και τραπεζικοί υπάλληλοι.
Ερωτηματικά, ωστόσο, εγείρει η σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης των τριών εκθέσεων της Διεύθυνσης Επιθεώρησης του Ο.Α.Ε.Δ. τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Διάχυτη είναι η άποψη στους εργαζόμενους του Ο.Α.Ε.Δ. ότι πίσω από τη δημοσιοποίηση των εκθέσεων κρύβονται σχέδια που στοχεύουν στην απαξίωση του Οργανισμού στην  κοινωνία και στη σχεδιαζόμενη μελλοντική του συρρίκνωση.

25 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΚΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ... ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΗΜΕΡΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ». ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ... ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...... ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου ισοπέδωσαν τον ιδιωτικό τομέα με την ψήφιση των τελευταίων εργατικών νομοθεσιών ( φτάσαμε η ατομική σύμβαση εργασία να είναι νόμιμη πραγματικότητα), όλοι γνωρίζουν ότι μετά τις εκλογές επόμενος στόχος είναι το δημόσιο.
    Ηδη τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναλαμβάνοντας το γνωστό ρόλο τους δείχνουν το τι θα επακολουθήσει μετά.
    Το παίχνιδι ξέρουμε όλοι πως παίζεται, το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ τι θα αποφασίσουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ!!!!!!!) ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ετσι Δεν μας ρωτησανε ΚΥΡΙΕ!!!!!! αδικα ριχνετε λασπη και δημιουργειτε εντυπωσεις
      Σας ευχομαι να μην βρεθειτε στη θεση μας!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε,
      αυτοί που ήρθαν από την Εργατική Εστία, είμαστε εμείς και δεν είμασρε, ούτε εχθροί, ούτε ανταγωνιστές σας. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε ότι απειλείστε από κανέναν. Το δικό μας και δικό σας πρόβλημα, θα έπρεπε να είναι οι τρόποι που η εξουσία χρησημοποιεί για να μας στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα κατα της άλλης. Και δεν πρέπει να μπαίνουμε στο τρυπάκι που μας βάζουν. Σε λίγο, όλοι θ αντιμετωπίσουμε άλλη μια απαξίωση, η υπογράφουσα για 3η φορά σε δύο χρόνια. Θα ζήσουμε κατά πως φαίνεται την ιδιοτικοποίηση-κομμάτιασμα- συρίκνωση του ΟΑΕΔ, Αν πιστεύεις ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα σας, πάω πάσο, αλλ΄ασκέψου την περίπτωση, όλοι μαζί να μπορέσουμε να παλαίψουμε αυτή την κατάσταση καλύτερα. Άλλωστε τόσο καιρό, φωνάζετε ότι δεν έχετε προσωπικό και τώρα ενισχυθήκατε, δείτε το θετικά! Δε θα πω ότι έχετε άδικο να αισθάνεστε αμήχανα, αλλ΄ασκεθφείτε και τη δική μας θέση? Στην οποία αύριο μπορεί να είμαστε πάλι όλοι μαζί?

      Διαγραφή
    3. μην ανησυχείτε "συνάδελφε" δεν απειλείται η θέση σας από εμάς αλλά από την κομματική σας νοοτροπία.

      Διαγραφή
    4. Συνάδελφοι καλώς ήρθατε στον ΟΑΕΔ, όλοι μαζι πρέπει να αγωνιστούμε τώρα για το καλό όλων μας! Μπορούμε !

      Διαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ:"ΟΙ ΡΕΖΕΡΒΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ..Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΩΝ 8 53 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ (ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ? ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ -ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ- ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΝΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΑΝ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΟΧΙ ΧΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.
      ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ

      Διαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 22 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 34. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΧΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΤΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ Θ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ. Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. 500 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΑΠ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ 80 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 300. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΑΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ. ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΥΡΟΧΑΠΑ, ΑΛΛΟΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ...ΝΑΙ ..ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......ΚΡΑΤΑΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ευχάριστο να διαβάζεις τελικά ψύχραιμες τοποθετήσεις. Τι ζητούσαμε μέχρι σήμερα; Προσωπικό και μόνο προσωπικό. Ήρθε, απ' όπου κι αν ήρθε, ευπρόσδεκτο. Να ανασάνουμε και λίγο στην πρώτη γραμμή. Κάποιοι τύποι, κυρίως της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, μέχρι χθες ζητούσαν ακόμα και μονιμοποίηση όλων των σταζ. Σήμερα τι πάθανε και άλλαξαν γνώνη;

      Διαγραφή
  9. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΣΟΦΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ. ΛΕΓΑΣΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ" ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΩ. ΣΤΟΥΣ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ". ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ "Α ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ " ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ".
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΩ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑΥΑΓΙΟ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΝ ΕΓΩ ΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑΙ. "Μ Α Ζ Ι Ν Α Υ Α Γ Η Σ Α Μ Ε"
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ (Ο ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑΔΙΟ?
      2. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙΣ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
      3.ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ? ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ. ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ "ΜΑΖΙ ΝΑΥΑΓΗΣΑΜΕ".
      4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
      5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ? ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Ολα καλά αλλά δείτε και λίγο πιο πέρα. Το πρόβλημα δεν είναι στα άτομα που έρχονται είναι στην κατανομή. Αγαπητή Χαιντη ναι στην καλλιθέα έρχονται πολλοί. Ξέρεις όμως στο Μαρκόπουλο που έχει 8 υπαλλήλους και τεράστιες επιχειρήσεις να εξυπηρετήσει δεν πάει κανεί. Το ίδιο και στην Κηφισιά. Στον ΠΕΙΡΑΙΆ 2 ΥΕ. Και ερωτώ ξανά γιατί δεν έγινε πιο δίκαιη κατανομή. Γιατί χρειάζονται τόσα άτομα στη Διοίκηση;;; Γιατί χρειάζονται κι άλλα άτομα στην γραμματεία διοικητή;; Γραφείο πρωθυπουργού το κάναμε.Γιατί ΤΕ νηπιαγωγός στην Περιφερειακή;;; Απάντησε οχι σε εμένα αλλά στους συναδέλφους των ΚΠΑ που βλέπουν Διαύγεια κι ενώ δεν πάει κάποιος σ αυτούς να ανασάνουν λίγο μετράνε τουλάχιστον καμιά 50αριά στην διοίκηση και περιφερειακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Ολα καλά κι όλα ωραία. Οχι πανικός. Τα ξέρουμε όλα όμως;
    Ξέρουμε ότι συναντήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ στη Λαμία γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις τους; Αυτοί δεν είναι συνάδελφοι.
    Αχ μωρέ έλληνες πόσο γρήγορα ξεχνάμε και γυρνάμε την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΠΑ2..........ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ; ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 89-94)ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ!!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΜΕ 15 ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ;

      Διαγραφή
  12. Σημερα στη διαυγεια

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    http://et.diavgeia.gov.gr/f/oaed/find/thid:94

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ: EMENA ME EXOYN ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η ανάρτηση αφορά υποθέσεις διαφθοράς στον ΟΑΕΔ και τα σχόλια...ψάχνουν το λάθος κλιμάκιο.... να οργανωθούμε ρε παιδιά...να κάνουμε ένα σχολιασμό της προκοπής...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού διαβάζετε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν είδατε την απόφαση μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του ΟΕΕ στον ΟΑΕΔ?

    Εκεί αναφέρεται πως τα ΚΠΑ2 αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες των αντίστοιχων υπηρεσιών του ΟΕΕ και οι Δ/νσεις της Διοίκησης του ΟΑΕΔ τις αρμοδιότητες των αντίστοιχων Δ/νσεων του ΟΕΕ.

    Επομένως, και το προσωπικό μεταφέρθηκε ανάλογα με τις μεταφερόμενες αρμοδιότητες. Εξού και οι πολλές τοποθετήσεις στη Διοίκηση ή η παράλειψη κάποιων ΚΠΑ (όπου δεν υπήρχε αντίστοιχη υπηρεσία του ΟΕΕ).

    Προετοιμαστείτε για το σχετικό μπάχαλο του πρώτου καιρού. Τουλάχιστον τώρα έχουμε περισσότερο προσωπικό. Αν βέβαια η επόμενη κυβέρνηση δεν μετανιώσει και τους ξαναπάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή