oaednews

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επιστολή Κοντού προς το διοικητή του ΟΑΕΔ για το 12%

Επιστολή Κοντού προς το διοικητή του ΟΑΕΔ για το 12%


Προς
Τον Διοικητή του ΟΑΕΔ
κ. Κικίλια Ηλία
 Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Καταρχάς, σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο αίτημα μου και την ενίσχυση του προσωπικού του ΟΑΕΔ Ξάνθης με τρεις υπαλλήλους αποσπασμένους από μονάδες γειτονικών νομών.

Ωστόσο, παρά την πρόθεσή σας να δώσετε λύσεις στο πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη προσωπικού στην καταβολή εργασίας 12% στις επιχειρήσεις του Νομού Ξάνθης, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται δεδομένου ότι με τη διαδικασία αυτή ασχολείται μόνο ένας υπάλληλος.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, πιστώσεις που έχουν, ήδη, διατεθεί για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Ξάνθης, τις οποίες έχουν άμεση ανάγκη οι επιχειρήσεις μας, θα καθυστερήσουν να καταβληθούν για πολλούς μήνες ακόμη.
Προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, σας προτείνω είτε να συνεργαστείτε με σχέσεις σύμβασης έργου με γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων του νομού Ξάνθης, είτε να αποσπάσετε προσωπικό από το επιμελητήριο Ξάνθης το οποίο είναι διατεθειμένο να σας το διαθέσει.
Θεωρώντας δεδομένη τη βούληση σας για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργείται στις επιχειρήσεις του νομού Ξάνθης, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Με τιμή
Αλέξανδρος Κοντός Βουλευτής Ξάνθης

1 σχόλιο: