oaednews

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


Εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ Περιστερίου φωνάζουμε με απόγνωση, αλλά και με όλη μας τη δύναμη και την οργή, ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Δεν αντέχουμε!
Η έλλειψη προσωπικού είναι απίστευτη. Με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, στο Περιστέρι χρειάζονται τουλάχιστον 10 υπάλληλοι επιπλέον ώστε να διεκπεραιώνεται με αξιοπρέπεια και σε ικανοποιητικό βαθμό ο καθημερινός όγκος δουλειάς.
Την ίδια στιγμή, οι αποδοχές μας δεν είναι απλά αποδοχές πείνας, είναι αποδοχές ΜΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Καλούμε το σωματείο, την ΠΕΥ, επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκινήσουν δράσεις. Υπάρχουν αποφάσεις συνελεύσεων που δεν έχουν τηρηθεί. Δεν μπορεί καθημερινά να γίνεται το «έλα να δεις» σε όλες τις υπηρεσίες και το σωματείο να τηρεί στάση παραλυτικής ακινησίας.
Χρειάζεται να έχουμε κι άλλο συνάδελφο θύμα των απίστευτων συνθηκών εργασίας ή χρειάζεται να έχουμε ακραίο περιστατικό απόγνωσης από την οικονομική μας εξαθλίωση;

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ Περιστερίου

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΙ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΝΙΩΘΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ..ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ..ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ: ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ..ΝΑ Ε Κ Ρ Α Γ Ω! ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ..ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ! ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή