oaednews

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ALPHA BANK: Εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα!!!! Τυχαίο? Δε νομίζω

Σοβαρό εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της  αγοράς εργασίας στην Ελλάδα αποτελεί η ύπαρξη νομοθετημένου κατώτατου μισθού, επισημαίνει σε ανάλυσή της η ALPHA BANK και χαρακτηρίζει «αδιανόητη» τη στάση της πολιτείας να συνεχίζει να επιβάλει με νόμο τους κατώτατους μισθούς.


Η ALPHA BANK χαρακτηρίζει ως εξαιρετικά υψηλό το επίπεδο του κατώτατου μισθού που ισχύει για μια οικονομία σε κρίση, όπως η ελληνική και επισημαίνει ότι έχει χαθεί πλέον η σύνδεση μεταξύ του νομοθετικά προσδιορισμένου κατώτατου ημερομίσθιου και της πραγματικής αμοιβής στην αγορά.

7 σχόλια:

  1. Και σαν να μη φτανουν ολα τα παραπανω, εφεδρειες,περικοπες, εργασιακος μεσαιωνας, καταργηση συλλογικων συμβασεων κλπ κλπ και σου ερχεται και η ανακοινωση της ομοσπονδιας μας και αντι για διεκδικητικο πλαισιο που να ανταποκρινεται στις προκλησεις των καιρων, προβαλει την αγωνιστικοτητα του κ. διοικητη. Συναδελφοι της ομοσπονδιας που εχετε εκδοσει την τελευταια ανακοινωση, πρεπει να καταλαβαιτε οτι απευθυνεστε σε συναδελφους που τους τελευταιους μηνες βρεθηκαν μπροστα σε ολες τις κινητοποιησεις και οχι σε μελλη τοπικων η νομαρχιακων οργανοσεων και αν δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε τοτε πλαναται το ερωτημα της υπαρξης χωροχρονικου προσδιορισμου. G.Tar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως θα πρεπει να "μπουκοταρουμε" και την ALPHA BANK και οποιον αλλο εχει παρομοια σταση , π.χ. αποσυροντας τις οποιες καταθεσεις μας απο αυτην και ΛΕΓΟΝΤΑΣ τους και το ΓΙΑΤΙ το κανουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ; Η ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΗ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΑΝΑΝΙΣΜΟΥ. ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
      ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ

      Διαγραφή
  3. Τρία πράγματα χαρακτηρίζουν τον Καρδαρης ανυπαρξία κομπλεξισμος και εμπάθεια !! Ανυπαρξία συνδικαλιστική : απλά ενημερώνεται Απο τη διοικηση και ανακοινώνει ως αποτέλεσμα μαχης την οποία εξέλιξη. Β) κομπλεξισμος γιατι είναι ανύπαρκτος γ)εμπάθεια σε όσους ασκούν κριτική! Η ανακοίνωση η τελευταία δεν έχει αρχή Κα τελος , εκφράζει όλα τα παραπάνω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάρδαρη μας χαρίζεις γέλιο, μη φύγεις ποτέ και συνέχισε να βγάζεις ανακοινώσεις ανέκδοτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    θα σε προβάλει και Λαζόπουλος..χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΔΑΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ,,,,,,ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ. ΑΛΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗ

    G.anatreptikos
    MΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή