oaednews

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μια κενή θέση εργασίας! Ζητείται ηγέτης στο ΠαΣοΚ! βιογραφικά στην Ιπποκράτους ...


Οι μνηστήρες  έθεσαν  θέμα : Βενιζέλος, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης
Ξεκαθάρισμα πριν τη δανειακή σύμβαση θέλει ο υπουργός Οικονομικών
Ζήτημα διαδοχής και με επίσπευση των διαδικασιών έθεσαν το απόγευμα της Τρίτης στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ τέσσερα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος - τρία εκ των οποίων φέρονται και ως οι πιθανότεροι διεκδικητές της προεδρίας του ΠαΣοΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κκ. Μ. Χρυσοχοΐδης, Α. Λοβέρδος, Ι. Μίχας και Ευ. Βενιζέλος , μίλησαν ανοιχτά για την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας και πρότεινα την έναρξη των διαδικασιών το ταχύτερο δυνατόν.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να έχουν εκκινήσει οι διαδικασίες έως τις 15 Ιανουαρίου και να έχει κλείσει το θέμα πριν την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης - προφανώς με στόχο να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία του κόμματος εν όψει των εκλογών που θα ακολουθήσουν.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου έκανε μία γενική εισήγηση εν είδει απολογισμού της προηγούμενης διετίας, χωρίς να θίξει το ζήτημα της ηγεσίας.

Κατόπιν αυτών, αναμένονται οι τοποθετήσεις των υπολοίπων υπουργών και στελεχών του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και η απάντηση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αναμενόταν πως θα προτιμούσε να ακούσει κατ' αρχάς τις τοποθετήσεις των υπολοίπων προτού ανοίξει τα χαρτιά του ως προς το αν και το πότε σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα της ηγεσίας του ΠαΣοΚ.


1 σχόλιο:

  1. ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΓΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΘΞΡΑΣΥΤΑΤΟ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΥΒΡΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗΞ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΑΝΤΟΥ. ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΗΤΟΡΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΞΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή