oaednews

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Να φύγουν οι μισοί συμβασιούχοι από το Δημόσιο ή οι μισοί βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου?

Μία σειρά πρόσθετων μέτρων, μεταξύ των οποίων και τον περιορισμό κατά το ήμισυ των συμβασιούχων στο Δημόσιο, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, που προγραμματίζει να αρχίσει τις επαφές του με τους επικεφαλής της τρόικας την ερχόμενη Τετάρτη.
Εγώ πάλι προτείνω να φύγουν οι μισοί Βουλευτές από την Ελληνική Βουλή, το Σύνταγμα το επιτρέπει, το οικονομικό όφελος για την Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερο, το κοινωνικό κόστος θα είναι μικρότερο, ο συμβολισμός θα είναι τεράστιος. Εξάλλου και οι 200 Βουλευτές φτάνουν για να μας σώσουν... από τη χρεωκοπία.




5 σχόλια:

  1. γκάλοπ, γκάλοπ, γκάλοπ τώρα!!! Να φύγουν οι βουλευτές. Και όχι οι μισοί. Συμβασιούχοι δεν είναι και αυτοί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλικράτης στη Βουλή κ. Ραγκούση, και στο Υπουργικό Συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! (Νο 1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω και γω; Αισθάνομαι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τελευταία θυμίζουν τη διαφήμιση της wind. Γιατί κάποιοι και όχι όλοι; Γιατί κάποιοι πληρώνουν τα σπασμένα; Γιατί κάποιο παραμένουν στο αλώβητο; Γιατί κάποιοι δουλεύουν και κάποιοι είναι άνεργοι; Γιατί κάποιοι γενικως, θετικώς ή αρνητικώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουλευτές ζητούν 250.000 αναδρομικά
    Άγνωστα παραμένουν τα ονόματα των βουλευτών που έχουν καταθέσει αγωγές και ζητούν αναδρομικές αυξήσεις όχι μόνο σε συντάξεις αλλά και σε μισθούς, όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή της Κυριακής», που ανέρχονται στο ποσό των 250.000 για κάθε βουλευτή.(Καθημερινή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή