oaednews

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μέλος του κινήματος Κατάληψη στη Wall Street έπιασε δουλειά στη Wall Street

Ποτέ μην λες ποτέ σε αυτή την ζωή. Η Τρέισι Πόστερτ ήταν μέλος του κινήματος Κατάληψη στη Wall Street και δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγες εβδομάδες αργότερα θα εργαζόταν στην Wall Street.





Την παραπάνω είδηση δημοσιεύει η New York Post και γράφει χαρακτηριστικά: Αποφάσισε να αλλάξει το πανό που κρατούσε στην διαμαρτυρία του Occupy Wall Street και έτσι έγραψε Είμαι άνεργη με Ph.D στην βιοιατρική και ψάχνω για πλήρη απασχόληση- Ρωτήστε με για το βιογραφικό μου .



Το συγκεκριμένο πανό έκανε μεγάλη εντύπωση στον Γουέιν Κάουφμαν που εργάζεται σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία, ο οποίος και της ζήτησε το βιογραφικό της μολονότι όπως ομολόγησε ο ίδιος δεν έψαχνε για να προσλάβει κάποιον.



Τα πράγματα πήραν αμέσως το δρόμο τους και έτσι η Τρέισι του έδωσε το βιογραφικό της και ο Κάουφμαν εντυπωσιάστηκε τόσο που της πρόσφερε δουλειά ως αναλύτρια – εκτιμήτρια ιατρικών εταιρειών την οποία και αποδέχτηκε αφού μπορεί να ξεκινά να εργάζεται για λίγο παραπάνω από τον βασικό μισθό, όμως σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Κάουφμαν αν τα πάει καλά μέσα σε λίγους μήνες θα μπορεί να κερδίζει ακόμα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως.



Ο CEO της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο Κάουφμαν είπε: Οι τράπεζες τελικά δεν είναι και τόσο κακές. Μπορεί και να της ανοίξαμε τα μάτια! .



zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου