oaednews

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

20.970 άνθρωποι δεν λαμβάνουν σύνταξη


Τη γνωστοποίηση ότι υπάρχουν 20.970 άνθρωποι οι οποίοι δεν λαμβάνουν σύνταξη, έκανε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι όλα αυτά τα χρήματα θα αναζητηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ ως παρανόμως παρακρατηθέντα. Ανέφερε δε, ότι το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα οφείλουν χρήματα, επισημαίνοντας ότι τα πιο πολλά τα οφείλει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς» με τον Άγγελο Κωβαίο και τον Βασίλη Μπεσκένη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
Ρ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Με βάση τα στοιχεία εκείνης της απογραφής ήταν 70.000 περίπου οι μη απογεγραμμένοι. Από το χρονικό διάστημα εκείνο, δηλαδή από τους επόμενους μήνες μέχρι και σήμερα υπάρχει η δυνατότητα όσοι δεν απεγράφησαν στις τράπεζες, να απογράφονται στα υποκαταστήματα ενώ παράλληλα αυτές οι συντάξεις δεν κατατίθενται στις τράπεζες αλλά πρέπει να κάνεις αυτοπρόσωπη απογραφή και την ίδια μέρα παίρνεις την σύνταξή σου, αυτή η διαδικασία κινείται αυτούς τους μήνες, από 1η Οκτώβρη μέχρι σήμερα. Στο χρονικό αυτό διάστημα και σύμφωνα με προχθεσινά στοιχεία, 20.970 δεν έχουν προσέλθει προσωπικά να απογραφούν και έχει σχεδόν μηδενιστεί η μηνιαία παρουσία αυτών των ανθρώπων. Άρα, λοιπόν, υπάρχουν 20.970 άνθρωποι οι οποίοι δεν λαμβάνουν σύνταξη.»
Ρ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Όλα αυτά τα χρήματα θα τα αναζητήσουμε μέχρι τελευταίου ευρώ ως παρανόμως παρακρατηθέντα.»
ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Ρ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και τα άλλα κόμματα οφείλουν, τα πιο πολλά οφείλει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εγώ σας λέω ότι για αυτά τα θέματα και τώρα ως γενικός διευθυντής αλλά και παλιότερα, εγώ έχω συνεργαστεί με τους γενικούς διευθυντές της ΝΔ, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαζόμαστε προκειμένου να μιλούμε με ενιαία γλώσσα απέναντι στο ενιαίο κράτος και ήδη και εμείς και η ΝΔ έχουμε κάνει πρόταση στην Αγροτική Τράπεζα την οποία την τηρούμε απόλυτα και τα δάνεια που έχουμε είναι απόλυτα ενήμερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου