oaednews

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Εργασία»

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ,διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Εργασία», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, στις 10.30 π.μ. στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι πανεπιστημιακοί: Aρις Καζάκος, Γιάννης Κουζής, Γιάννης Ανδρεάδης, Γιώργος Πλειός και Γιώτα Αντωνοπούλου, oι δημοσιογράφοι: Χρήστος Μέγας, Χριστίνα Κοψίνη, Μυρτώ Ορφανουδάκη Σίμιτς, Γιάννης Μανδαλίδης, Νίκος Βασιλάκος και η σύμβουλος πληροφορικής Μάρω Φασσέα καθώς και οι νομικοί: Λάζαρος Μπελίτσης και Έλενα Σπυροπούλου. Συντονίστριες θα είναι οι δημοσιογράφοι: Φανή Πετραλιά και Αγγελική Κώττη. Υπεύθυνος της Διημερίδας θα είναι ο πανεπιστημιακός Ρούλης Κοκελίδης.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας! Την ώρα που ετοιμάζω το παιδί μου για να πάει στη σχολική εορτή για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, την επέτειο του ΟΧΙ στην κατοχική μπότα, συνειδητοποιώ ότι 71 χρόνια μετά, στο ίδιο στην ουσία τελεσίγραφο των ξένων κατακτητών ανοίξαμε τις πόρτες και είπαμε περάστε!!!Σίγουρα και η κατοχή και ο πόλεμος ήταν τότε ολέθρια και είχε θύματα. Όμως, τουλάχιστον, σήμερα, γιορτάζουμε την εθνική μας υπερηφάνια. Σήμερα και κατοχή και πόλεμο και ντροπή! Ντροπή που ξεπουληθήκαμε! Οι υπεράνθρωπες θυσίες του ελληνικού λαού, όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σήμερα τα χαράματα, ήταν για να έχουμε τη ξένη εποπτεία σε μόνιμη βάση. Δύο κυβερνήσεις όμως είναι τουλάχιστον περιττές... Ξύπνα καημένε μου ραγιά, ξύπνα να δεις ελευθεριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ (=120 ΔΙΣ= ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΑΝΕΛΑΒΕ) ΤΟ 2021, ΔΗΛ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΤΟ 1821 ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ). ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ = ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ!!!...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=fy-Y2o06i4Y \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
    και μεις τα πήραμε για φυλαχτά
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    μοιράσαν δώρα οι οχτροί
    και μεις γελούσαμε σαν τα παιδιά
    την πέμπτη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή