oaednews

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΑ - ΠΕΥ ΟΑΕΔ




1971

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714  www.peyoaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   

    


ΑΠΕΡΓΙΑ



     Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας στη πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα Πανελλαδική απεργία των υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ. την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  και συμμετοχή στην 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.


Συνάδελφοι,

Η Κυβέρνηση υποταγμένη στις ορέξεις της τρόικας φαίνεται να μην έχει σταματημό στην επιβολή μέτρων κατά των εργαζομένων!! Οι περικοπές εισοδημάτων, τα φορολογικά χαράτσια, η αύξηση της ανεργίας, οι μαζικές απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας, το νέο μισθολογικό «φτωχολόγιο», το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, η διάλυση της κυρίας σύνταξης και των επικουρικών ταμείων, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, αποτελούν τα αντεργατικά εργαλεία νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Κυβέρνησης, που γυρίζει την κοινωνία στον προηγούμενο αιώνα!
Στον Οργανισμό μας η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  Η ανεργία που μαστίζει τη χώρα, οι μαζικές παραιτήσεις συναδέλφων, οι επερχόμενες εφεδρείες και απολύσεις, οι απίστευτες περικοπές στους μισθούς μας σε σχέση με το τεράστιο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός, δημιουργεί απίστευτα προβλήματα  για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ οι λιγοστοί συνάδελφοι της πρώτης γραμμής, με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά μάχη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Συνάδελφοι,
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον το δικό μας, το μέλλον των παιδιών μας!!




     Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

  1. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ με συγκέντρωση των υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ. στις 10π.μ. στη πλατεία Κάνιγγος, μπροστά στο Υπουργείο Εμπορίου.
  2. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ στις 9Π.Μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΣΤΑΔΙΟΥ 29!!
        ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
3.   Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της ΑΔΕΔΥ 19 Οκτωβρίου με συγκέντρωση των υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ. μπροστά στο Πολυτεχνείο στις 10.30π.μ.
4.   Συμμετέχουμε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ 20 Οκτωβρίου με συγκέντρωση των υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ. μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, στις 10.30π.μ.

Συνάδελφοι πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν, ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης που βυθίζει τη Χώρα, εξοντώνει τους εργαζόμενους, διαλύει την κοινωνία……

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Αυτες τις μερες , σε αυτες τις απεργιες θα παρουμε τις πραγματικες "παρουσιες".Ποιοι θα ειναι παρωντες στον αγωνα , και ποιοι με διαφορες γελοιες προφασεις θα βαλουν το μεροκαματακι τους πανω απο το ΚΟΙΝΟ συμφερον.
    Ποιοι θα μπορουν να δουνε στα ματια τα παιδια τους αυριο , και ποιοι θα ντρεπονται.
    Κ. θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η εβδομάδα θα καθορίσει το μέλλον μας.
    Τέρμα οι φθηνές δικαιολογίες.
    ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και τις 3 ημέρες.
    Πρώτο ραντεβού στις 18 μπροστά στο Υπουργείο εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΟΛΑ!!!ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΡΥΠΝΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή