oaednews

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συνάδελφοι,

Στις 5 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ συμμετείχαν στην 24ωρη Απεργία της
ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης η οποία, υποταγμένη στις ορέξεις της Τρόικας,
δεν φαίνεται να έχει σταματημό στην επιβολή ακόμα πιο σκληρών και ακραίων μέτρων,
αφού το επόμενο διάστημα, μέχρι το τέλος του 2011, εκτός από την περαιτέρω οικονομική
αφαίμαξή μας, με το πρόσχημα της εφαρμογής του νέου μισθολογίου, σχεδιάζει ουσιαστικά
να απολύσει από 30.000 μέχρι 70.000 εργαζόμενους από το Δημόσιο.
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό μας, παρά τα οικονομικά προβλήματα που
αντιμετωπίζουν, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, ανταποκρίθηκαν στο
κάλεσμά μας με αποτέλεσμα η συμμετοχή στην απεργία να ξεπεράσει το 41%, κατά μέσο
όρο. Σε πολλές μάλιστα περιφέρειες να φτάσει και το 70%.
Συνάδελφοι, ο αγώνας συνεχίζεται. Οι αντιδράσεις μας στα επερχόμενα μέτρα πρέπει να
είναι άμεσες, καθολικές και κυρίως συλλογικές. Οι εποχές που ένας Οργανισμός ή Φορέας
διεκδικούσε ή αντιδρούσε μεμονωμένα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για να έχουμε
οποιαδήποτε ελπίδα κατά των (οριζόντιων) μέτρων που θίγουν γενικότερα όλη τη
δημοσιοϋπαλληλική οικογένεια πρέπει στο πλευρό της να δίνουμε τη μάχη, όπως το κάναμε
και στην τελευταία απεργία.
Στις 19 Οκτωβρίου, μαζί με τον Ιδιωτικό Τομέα, στα πλαίσια της γενικής Απεργίας
ΑΔΕΥ-ΓΣΕΕ, δίνουμε και πάλι το παρόν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Πρέπει
Κυβέρνηση και Τρόικα, που παίρνουν τις αποφάσεις για τις τύχες μας, να αντιληφθούν ότι
δεν πάει άλλο.
Είμαστε, μαζί με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, σε άμεση ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

13 σχόλια:

  1. ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ????? ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΚΗ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ? ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?..ΝΑ ΣΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.. "ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!".. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΕΙ... ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΠΑ- ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ) Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ?

    ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ...ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΛΑΤΣΗ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pali kala poy de mas eipe na apolythoyme apo monoi mas gia to kalo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι οι δημοσιοϋπαλληλική οικογένεια μπορεί να γίνει φτωχότερη κατά 70.000 αλλά οι διοικητές και οι καλές ομάδες συνδικαλιστών θα μείνουν!!
    στις 19 πάλι όλοι μαζί με 41%, μαζί με την ΑΑΔΕΔΥ για νέους αγώνες, μόνο μακριά από τον ΟΑΕΔ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατί στον ΟΑΕΔ είμαστε ΟΚ,το διαβεβαίωσε άλλωστε κι ο Διοικητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΕΊΠΕ ΌΛΑ Η ΛΑΤΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί συνάδελφοι, δεν φτάνει η κοροϊδία των πολιτικών, μας κοροϊδεύουν τώρα και οι συνδικαλιστές μας!!!
    Τόσο η ΑΔΕΔΥ όσο και η ΓΣΕΕ είναι μέρος του προβλήματος. Μην περιμένετε λύσεις από την πλευρά τους...
    Αγαπητοί συνδικαλιστές, ΠΡΕΠΕΙ να ενδιαφερθείτε πραγματικά για τον ΟΑΕΔ και τους υπαλλήλους του και ΠΡΕΠΕΙ να σκεφθείτε νέους, πρωτοποριακούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντίδρασης. Η έννοια της απεργίας πλέον έχει εκφυλιστεί και δεν προσφέρει τίποτα. Είδατε καμία αντίδραση από τους κυβερνώντες, στην απεργία της 05/10/2011, για την οποία αισθάνεσθε τόσο υπερήφανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ανακοινώσεις δεν κοστίζουν τίποτα.
    Στην πραγματικότητα δεν έχουν κάνει κάποια σοβαρή προσπάθεια να οργανωθεί μια απεργία.
    Αντίθετα ισως(?) δεν θέλουν να πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω οτι τωρα αυτο που ειναι σημαντικο , ειναι να αντισταθουμε.Να βοηθησουμε τη συνδικαλιστικη μας ηγεσια και να την ενθαρυνουμε.Τωρα.Σημερα.
    Αργοτερα θα εχουμε τον χρονο να λυσουμε τις διαφορες μας.Αλλα τωρα πρεπει να ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Ολοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να αντισταθούμε ολοι μαζι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία, που ποτε δεν υπήρξε ηγεσία.....Δεν υπάρχει ηγεσία για να τραβήξει τα δύσκολα και δεν υπάρχει και εμπιστοσύνη, ότι θα τραβήξουμε όλοι μαζί και κάποιοι θα μας λένε δεν υπάρχει πρόβλημα "το είπε άλλωστε και ο διοικητής"
    ή το πρόβλημα είναι γενικό και κάτι ανεπιστρεπτί που λέει και η Λάτση. Λοιπόν τα ψέματα τέλος. Συνέπεια -αγώνας πραγματικός , ανιδιοτελής και χωρίς υστεροβουλίες. η ηγεσία η συνδικαλιστική στον ΟΑΕΔ είναι ανύπαρκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ!

    ΛΑΤΣΗ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ! ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
    ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Σ΄ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΙ
    ΑΝΑΓΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ Ή ΧΡΩΜΑ ΘΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΚΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Ή ΚΟΚΚΙΝΟΙ.ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΖΑΞΕΙ ΓΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ , ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συχγαρητήρια στο συνέδελφο του προηγούμενου σχολίου!!!

    Τέλος στους συνδικαλιστές αεριτζίδες και λαμόγια, που αναλώνοται στην εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων και στην παροχή / πώληση εκδούλευσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ , ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ - ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΙΜΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ - ΛΙΓΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΙΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ

    ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ! ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
    ΕΣΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ,
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    Ο ΑΕΡΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΟΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΦΗΒΙΚΗ
    Ο ΑΕΡΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΣΑ ΛΕΠΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή