oaednews

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους ανέργους

 Ξεκίνησαν τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους. Τα θεματικά αντικείμενα είναι πολλά και οι άνεργοι σε συνεργασία με τον Εργασιακό τους Σύμβουλο μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο σεμινάριο που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούμε να έχουμε μια λίστα των σεμιναρίων; Δεν βλέπω καμιά ενημέρωση στη σελίδα του ΟΑΕΔ. Σ' ευχαριστούμε πολύ που μας ενημέρωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΛΙΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΚΕΚ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΑΕΔ(ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Ο ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΚ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΆΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ -ΕΥΚΟΛΗ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑς. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΌΤΙ ΤΑ ΚΠΑ(ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚ!!! ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ...ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Τ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚ
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή