oaednews

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σειρά συσκέψεων για την ανεργία


Σειρά συσκέψεων για την ανεργία, τη δικαιοσύνη και την ανάπτυξη πραγματοποιεί σήμερα στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, παρουσία κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

Αναφορικά με την ανεργία ο πρωθυπουργός συσκέφθηκε με τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια και την ειδική γραμματέα του ΕΣΠΑ, Ιφιγένεια Ορφανού. Το κύριο βάρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας.
Στην σύσκεψη για τη Δικαιοσύνη είναι παρόντες οι υπουργοί Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χάρης Καστανίδης, Χάρης Παμπούκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη τίθενται επί τάπητος η αναπλήρωση των κενών θέσεων στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, η καταπολέμηση των περιπτώσεων διαφθοράς από δημόσιους λειτουργούς και η επίσπευση των δικών που αφορούν υποθέσεις ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος.
Η τρίτη σύσκεψη αφορά την ανάπτυξη και σε αυτήν θα συμμετέχουν οι υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ’ννα Διαμαντοπούλου και Κώστας Σκανδαλίδης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου