oaednews

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και άνεργοι, στις Εργατικές κινητοποιήσεις


Κανένας δεν πρέπει να λείψει αύριο από τις εργατικές κινητοποιήσεις. Η αυριανή μέρα δεν αποτελεί απλά τον εορτασμό μιας επετείου. Αποτελεί μια μέρα ορόσημο, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, όπου το εργατικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, μπορούν και πρέπει να αποδείξουν, πως  οι μαζικές κινητοποιήσεις, οι συνειδητοποιημένες κινητοποιήσεις, θα ανακόψουν τη βίαιη επίθεση στα εργασιακά κεκτημένα. Ένα χρόνο τώρα σφυροκοπούνται ανελέητα οι εργαζόμενοι όλης της χώρας, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ενώ παράλληλα κατασυκοφαντείται  και απαξιώνεται κάθε μορφή υγιούς συνδικαλιστικής  δράσης. Έφτασε η ώρα να πούμε ΌΧΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
Έφτασε η ώρα να πούμε Ναι φέρτε πίσω τα κλεμμένα να ανακάμψει η χώρα μας. Έφτασε η ώρα να πούμε στις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις να σταματήσουν τη θεωρία και τις ωραίες ανακοινώσεις και αν πιστεύουν αυτά που γράφουν να ενημερώσουν τα μέλη τους και να τα κατεβάσουν στο Σύνταγμα(ειρηνικά και αναμάρτητα) μέχρι τη Νίκη.
Έφτασε η ώρα να καταλάβουμε πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ότι μας γυρνάει πίσω.;Έφτασε η ώρα να καταλάβουμε πως και οι κοπρίτες μπορούν να γίνουν γεράκια και αετοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου