oaednews

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Την ετήσια έκθεση πεπραγμένων δημοσίευσε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας




Δημοσιεύτηκε η ετήσια Έκθεσης Πεπραγμένων του Σ.ΕΠ.Ε., σύμφωνα με την απορρέουσα από την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας μας (άρθρ. 12, Ν. 2639/1998), αλλά και τις διεθνείς συμβατικές μας υποχρεώσεις (άρθρ. 20 και 21, Δ.Σ.Ε. 81). Με την υπ’ αριθμ. 30479/29.03.11 Απόφαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η Έκθεση δημοσιεύεται προκειμένου να κοινοποιηθεί στις πλέον αντιπροσωπευτικές οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, καθώς και στη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως προβλέπεται.

Η ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του Σ.ΕΠ.Ε., στην οποία παρουσιάζεται ο απολογισμός του προηγούμενου έτους και ο προγραμματισμός του 2011, συντάχθηκε κατά τα προβλεπόμενα του άρθρου 12  του ιδρυτικού νόμου του Σώματος (ν. 2639/1998). Επί της έκθεσης έχει γνωμοδοτήσει θετικά σε ειδική συνεδρίαση την 16η Μαρτίου το Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Κ.Ε.Ε.Ε.), του οποίου οι παρατηρήσεις και επισημάνσεις για τη λειτουργία του Σ.ΕΠ.Ε. έχουν συμπεριληφθεί στην υποβαλλόμενη έκθεση.
Το κείμενο της Έκθεσης Πεπραγμένων έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης www.yeka.gr προς ενημέρωση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου