oaednews

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΕΥ ΟΑΕΔ


      
ΤΕΤΡΑΩΡΗ  ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
29-03-2011,  ημέρα ΤΡΙΤΗ  11ΟΟ – 15ΟΟ

Συνάδελφοι,

            Η πρόταση των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για προειδοποιητική στάση εργασίας στις 29-03-2011 και η επικύρωση της στάσης από την Γενική μας Συνέλευση στις 16-3-2011 είναι η αρχή των κινητοποιήσεων ενάντια  στον εμπαιγμό και την αδιαλλαξία της σημερινής Ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας να δώσει λύση στα προβλήματά μας, καθώς επίσης στην απαξίωση της σημερινής Διοίκησης του Οργανισμού απέναντι στους εκπροσώπους του Συνδικαλιστικού Κινήματος του Συλλόγου μας.
Το ελάχιστο προσωπικό που έχει απομείνει στον Οργανισμό, καθημερινά δίνει μάχες στην πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τον πολίτη με τον καλύτερο τρόπο, που τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι εφικτό.
          Με την στάση εργασίας  ζητάμε :
  1. Την άμεση υλοποίηση των μετατάξεων και τον απεγκλωβισμό τους από το Υπουργείο Εργασίας, όπως πολύ εύκολα σε μία ημέρα  έγινε για ελάχιστους συναδέλφους με τις ίδιες συνθήκες και τους ίδιους όρους που προέβλεπε η εγκύκλιος για το σύνολο των μετατάξεων. Άμεση νομοθετική ρύθμιση της τακτοποίησης των υπαλλήλων που υπηρετούν στον Οργανισμό με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.
  2. Αύξηση του αριθμού των ελέγχων από 12 σε 16  της αντίστοιχης Κ.Υ.Α..
  3. Για λόγους ίσης μεταχείρισης άμεση καταβολή του οικονομικού κινήτρου που δίνεται σε άλλους Οργανισμούς, οι οποίοι είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.
  4. Άμεση κάλυψη των συναδέλφων στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους με νομική προστασία από τον Οργανισμό (ΔΙΔΑ/Φ64Β/485 /οικ./29-6-09 ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ). Ακολούθησε εγκύκλιος Ο.Α.Ε.Δ. 20-7-2009 – Β13129.
  5. Όχι στην περικοπή των ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ  ΑΝΕΡΓΙΑΣ και στην χορήγησή τους με εισοδηματικά κριτήρια.
Συνάδελφοι φτάνει πια!!!!!!!!!!!!
Όλοι μαζί θα καταφέρουμε αυτά που διεκδικούμε, προκειμένου να  εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, ανατρέποντας τη πολιτική της Κυβέρνησης που γεννά ανέργους!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29) ΣΤΙΣ 29-3-2011, ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.ΟΟ
- Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

2 σχόλια:

  1. eseis exete stasi ergasias kai meis den exoume ergasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω αν είσαι άνεργος ή συνάδελφος αλλά πρέπει να ξέρεις πως όλοι πρέπει να αντιδράσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, για το καλό όλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή