oaednews

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

534 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας


Με 534 εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικεύσεων ενισχύεται η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων οι 87 θα είναι τακτικοί και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί. 


Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 64 έτος της ηλικία τους. 



Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά : 
α. Αίτηση ενδιαφερομένου. 
β. Υπόμνημα – Δήλωση ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων. 
γ. Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών. 
δ. Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. 
ε. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα, σχετικά με τις σπουδές, το διδακτικό και το συγγραφικό έργο, προϋπηρεσία, καθώς και τυχόν διδακτική εμπειρία στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας. 
στ. Επικυρωμένη Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας. 
ζ. Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4 Χ 4 cm. 
η. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96, για τους υποψηφίους ιδιώτες. 
θ. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96 για τους υποψηφίους αξιωματικούς εν αποστρατεία. 
ι. Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους υποψηφίους αξιωματικούς εν αποστρατεία στο οποίο να φαίνεται, ότι έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους. 
Επισημαίνεται, ότι όσοι υποβάλλουν ελλιπή δικαιολογητικά ή δεν έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις, αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής. 
Συγγραφικό έργο των ενδιαφερομένων, όπως μελέτες, βιβλία κ.λ.π, συναφή με την ειδικότητά τους, να συνυποβάλλεται με τα δικαιολογητικά τους, καθώς και αντίτυπο των εργασιών τους. Πέραν των ανωτέρω, σημειώνεται ότι για την επιλογή των ενδιαφερομένων θα ληφθεί υπόψιν: η ιδιότητά τους (Μέλη ΔΕΠ, Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι.) και η κατοχή διπλώματος (Διδακτορικού, Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ή Πτυχίου). 



Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, τα δικαιολογητικά μέχρι 31-3-2011. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις. 
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρναί Αττικής, ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08.00΄-13.30΄. 
Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Σπουδών της Σχολής Αξιωματικών (ΤΗΛ. 210-2424167,210 - 2424165-FAX. 210-2463230) 



Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην έδρα της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας(Λ.Θρακομακεδόνων 101-Αχαρνές-Αττική). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου