oaednews

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚ-Υ ΟΑΕΔ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
(Π Α Σ Κ-Υ Ο.Α.Ε.Δ.)

Αθήνα 13.12.2010

ΠΡΟΣ: Συναδέλφους

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αρχαιρεσίες για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων
στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Ο.Α.Ε.Δ.

Συνάδελφοι,
Την Παρασκευή 17/12/2010, όλοι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού (συγχρόνως σε όλη την Ελλάδα) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στο ανώτατο όργανο διοίκησης του ΟΑΕΔ, το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.).
Αρχαιρεσίες με ιδιαίτερη σημασία αφού διεξάγονται σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι δέχονται μια άνευ προηγουμένων επίθεση στις εργασιακές τους σχέσεις, στα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, στα κεκτημένα τους και γενικά σε ό,τι θετικό έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα με αγώνες δεκαετιών.
Άρα δεν πρόκειται για μια τυπική εκλογική διαδικασία αλλά για μια διαδικασία που πρέπει να μετάσχουμε όλοι ώστε αυτούς που θα επιλέξουμε να τους έχουμε εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, να νιώθουν ισχυροί και κυρίως να έχουν τη δύναμη να αντιστέκονται, μέσα στο Όργανο, στις όποιες αυθαιρεσίες επιχειρούνται σε βάρος των εργαζομένων ή του Οργανισμού μας.
Αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν έχουν εκλεγεί με τον μέγιστο αριθμό ψήφων που μπορεί να γίνει εάν δεν λείψει κανείς από την ψηφοφορία.
Για όλα τα παραπάνω και κυρίως για την διασφάλιση της διαφάνειας της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας στη λειτουργία του Δ.Σ. σας καλούμε να δώσετε όλοι το παρόν και να στηρίξετε τους παρακάτω υποψηφίους της ΠΑΣΚ-Υ Ο.Α.Ε.Δ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΕΤΤΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΤΕΡΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΡΙΣΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΚ-Υ Ο.Α.Ε.Δ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου