oaednews

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Με αφορμή την αιφνιδιαστική απόφαση της διυπουργικής Επιτροπής , σχετικά με συγχώνευση του Οργανισμού μας με άλλους Οργανισμούς που υπάγονται στην εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης , η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ αφού εκφράσει τη λύπη της, γιατί για τόσο σοβαρές αποφάσεις να πρέπει να ενημερώνεται εκ των υστέρων και μάλιστα από τα μέσα ενημέρωσης, γνωστοποιεί προς κάθε κατεύθυνση ότι παραμένουμε αμετακίνητοι στις πάγιες θέσεις μας για ένα ΟΑΕΔ Δημόσιο, Ενιαίο και Ισχυρό, στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη, με διασφάλιση όλων των θέσεων των εργαζομένων του.
Οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις ή πειραματισμοί που θα παρεκκλίνουν από τις θέσεις μας, θα αλλοιώνουν τον κοινωνικό ρόλο του Οργανισμού μας και θα κάνουν επισφαλή τη θέση των εργαζομένων του θα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

11 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ:
    1. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;
    2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ;
    3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ;
    4. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ, ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΔΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ..
    (MEGA Κ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 08/08/2010:KAΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ!).

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;-ΥΠΑΡΧΕΙ..
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Κ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Κ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΕΣ.ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ!!
    Π.Κ ΚΠΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΡΑΚΗ, ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ BLOG ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΚ ΚΠΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TOSO KAIRO TOYS KANAKEYATE, TORA POU SAS AFHSAN STHN APEXO ANTIDRATE. EYTYXOS SYNHLTHATE. PAME OLOI MAZI ZTON AGONA. XAIRETIZO TO KPA PERISTERIOY KAI TON P.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, ΤΩΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν έπρεπε δεν έβρεχε και τον Αύγουστο δροσολόγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι συγχωνεύσεις αποτελούν μία γενικότερη κεντρική πισμούολιτική, ή οποία έχει πλείστες όσες παραμέτρους. Για πολλούς αποτελούν ένα νοικόκύρεμα, μια θεραπεία κατά του κρατικού κατακερματισμού, ένα οικονομικό μοντέλο διοίκησης, το οποίο συντείνει σε έναν καλύτερο συντονισμό της διοίκησης με αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τον πολίτη. Σαφώς δεν θα πρέπει να θιγούν εργασιακά κεκτημένα και πολύ περισσότερο θέσεις εργασίας πίσω από τις οποίες βρίσκονται οικογένειες και πάλι πολιτών, ωστόσο δε θα πρέπει να είμαστε "α πριορι" αρνητικοί σε οτιδήποτε μας ξεβολεύει. Η επιδίωξη της στασιμότητας δεν έχει δείξει να οδηγεί πουθενά. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι ναι, τελικά έτσι είναι, ή θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε (καμία σχέση με κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις).
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή