oaednews

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

Συνάντηση μεταξύ του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Κικίλια και των εργαζομένων «πρώτης γραμμής» της περιφέρειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώτου. Στη συνάντηση τέθηκαν από τους εργαζόμενους όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (έλλειψη προσωπικού, αύξηση ανέργων, μείωση εισοδήματος, γραφειοκρατία κλπ.).Τα προβλήματα δύσκολα, οι απαντήσεις ακόμα πιο δύσκολες!

8 σχόλια:

  1. ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο κ. Διοικητής έχει όραμα για τον ΟΑΕΔ, μόνο που είναι λίγο μακροπρόθεσμο: για τα άνεργα (δεδομένο) παιδιά μας!
    Το όραμα πάντως ενός εργαζόμενου είναι πότε θα τελειώσει η μέρα,πότε θα κλείσει η πόρτα και οι ουρές να έχουν τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καθημερινότητα είναι που δεν αλλάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ: ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι εύκολο να μας κάνετε μια μίνι παρουσίαση των όσων ειπωθήκαν στη συνάντηση ...κορυφής; Να μαθουμε και μεις τα δόλια της περιφέρειας, που δεν μας παίζετε, κανά νέο! Υπήρξε διάλογος; Τοποθετήθηκε κανείς από πλευράς εργαζομένων; Βγήκε καμιά είδηση; Τελοσπάντων, είχε κάποιο νόημα όλο αυτό; Γιατί, για συνάντηση γνωριμίας μετά από μισό χρόνο και βάλε δεν τη λες! Άρα κάποιο άλλο νόημα θα είχε...Λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΕΓΡΑΨΕ! ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ... ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή