oaednews

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...

Κατάληψη στον ΟΑΕΔ Ηρακλείου, επί της Λεωφ. Κνωσσού από πρώην εργαζόμενους στην Ολυμπιακή.

9 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική σύγκρουση σε μία κατάληψη καταστήματος ΟΑΕΔ, μεταξύ ανέργων κ συναδέλφων υπαλλήλων αν αυτό υπονοεί ο ανώνυμος 1.22 ΜΜ.
    Προσωπικά όχι μόνο κατανοώ την κατάληψη από μεριάς των ανέργων ως πολιτική διαμαρτυρία,αλλά συμπαρίσταμαι κ δηλώνω αλληλέγγυος.Η οργάνωση των ανέργων είναι η μόνη απάντηση στην απελπισία.Ετσι κι αλλιώς ΠΑΝΤΑ Η ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΠΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕ????ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάληψη φίλε μου είναι συμβολική.
    Δε φταίει ο ΟΑΕΔ για την Ολυμπιακή, απλά ο ΟΑΕΔ είναι ο δημόσιος φορέας που αντιπροσωπεύει την εκάστοτε πολιτική σε ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της σημερινής εποχής, αυτό της εργασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΠΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ.
    Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξυπνακια ανωνυμε 11:41,ειδικα αν δουλευεις στον ΟΑΕΔ σου κανω γνωστο πως ο Οργανισμος στον οποιο δουλευεις, ειναι ο κρατικος(μακαρι να ταν δημοσιος στη κυριολεξια)Οργανισμος που ασχολειται με την ανεργια.Αρα ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο,οι διαμαρτυριες των ανεργων κ των απολυμενων να εκφραζονται κ εδω.
    Εχεις να κανεις καμια προταση για πιο αγριες μορφες διαμαρτυριας ή απλα φοβηθηκες μηπως επιρριψει κανεις σε σενα προσωπικα την ευθυνη
    για τις απολυσεις κ την ανεργια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΤΟ FACEBOOK..O.A.E.Δ..Οταν Αποτυχεις Ελα Εδω...τωρα δεν ξερω πως να νιωσω..να πεσω ξερη απ τα γελια γιατι ειναι πολυ πετυχημενο..ή να πλανταξω γιατι ολη η δουλεια μας εχει παει στραφι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ άκουσα ένα άλλο θεικό: Δ.Ν.Τ.= ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΝΤ Δυστυχώς Νομίζω Τελειώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή