oaednews

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για το «έγκλημα» των Τεμπών

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για το «έγκλημα» των Τεμπών
Μεγαλειώδεις ήταν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα χθες, 8 του Μάρτη, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα, το «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών. Χιλιάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των Νομαρχιακών Τμημάτων και των Εργατικών Κέντρων και πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας και των άλλων πόλεων της χώρας απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.
«Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές» ήταν το κυρίαρχο σύνθημα που επαναλαμβανόταν σε όλες τις συγκεντρώσεις και σε όλες τις πορείες γιατί για ‘μας τους εργαζόμενους και το λαό η προστασία της ζωής και της ασφάλειας είναι πάνω τα κέρδη τους.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, ο ίδιος ο λαός, μέσα και από τη χθεσινή μεγαλειώδη κινητοποίηση, θα δυναμώσει την αντίστασή του στις πολιτικές που δίνουν τα πάντα στους λίγους και εκλεκτούς.
Μόνο με την ενότητα και τον αγώνα μας μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που σήμερα έχουμε ανάγκη: Υγεία, ευημερία, ασφάλεια για ‘μας και όλο το λαό.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου