oaednews

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: Κρίσεις άμεσα στον Οργανισμό

  

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 

 

 Μετά και την τελευταία αναβολή της ψήφισης του (ολημερίς το χτίζανε) νέου Οργανογράμματος  από το ΔΣ του Οργανισμού, (στο οποίο έχει επιστρέψει  μια ακόμα φορά) και ο τελευταίος ανυποψίαστος υπάλληλος πλέον καταλαβαίνει, ότι  η εφαρμογή ενός σύγχρονου οργανογράμματος στον ΟΑΕΔ παραμένει άπιαστο όνειρο εγκλωβισμένο μέσα στην κινούμενη άμμο των συνεχών αλλαγών, νόμων, διορθώσεων,  επιδιώξεων και  εξυπηρετήσεων. 

 Η μόνη “χρησιμότητα¨ του είναι το άλλοθι για τη μη διενέργεια κρίσεων στον Οργανισμό (που  έχουν να γίνουν από το 2010 !)  και την τοποθέτηση στις θέσεις ευθύνης των αρεστών. Όσο για τους υπαλλήλους που θέλουν να κριθούν  με τα τυπικά  προσόντα και το έργο τους   για να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης, αυτοί, ας περιμένουν να υποβάλλουν την αίτηση τους στις ελληνικές καλένδες. 

  Ζητάμε να σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις με “δυσδιάκριτα”  κριτήρια. Κάθε κενή θέση ευθύνης που  προκύπτει να καλύπτεται μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να ενημερώνονται και να κρίνονται οι ενδιαφερόμενοι.  

 Ο ΟΑΕΔ  εκτός από ένα σύγχρονο οργανόγραμμα  χρειάζεται και την αξιοκρατία που  είναι εκ των ουκ άνευ προαπαιτούμενο για έναν αποτελεσματικό Οργανισμό .  

 

            Ο Πρόεδρος             Η Γεν.Γραμματέας

 

Ρίζος Κων/νος   Κουρομιχελάκη Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου