oaednews

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Στο κόκκινο η λειτουργία των υπηρεσιών

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 

Τηλ. 2109924316-2109989647

FAX. 2109924316

e-mail: omosp.ypal.oaed@gmail.com

                                                                                               

Αρ. Πρωτ. 449 / 07-12-2020 


Η πανδημία, η τηλεργασία, η υπερπροβολή δράσεων και αποτελεσμάτων μέσω των Δελτίων Τύπου,  έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στα ΚΠΑ σε εξουθένωση. Τα ηλεκτρονικά ίχνη αποδεικνύουν  την εργασία των συναδέλφων από τα χαράματα μέχρι και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ακόμα και Σαββατοκύριακο!   

Η συνεχή πίεση από τη διοίκηση, με ανεφάρμοστες προθεσμίες και τελεσίγραφα, η συνεχής πίεση των συναλλασσομένων και τα αποδεκατισμένα  σε προσωπικό ΚΠΑ,  συνεχίζουν να κρατούν τη λειτουργία των υπηρεσιών στο κόκκινο. Ενημερώνουμε, για άλλη μια φορά, τη διοίκηση ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ βρίσκονται στα όρια της εξουθένωσης, ίσως κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν ξεπεράσει.

 Απαιτείται σοβαρότητα και σχεδιασμός για την καλλίτερη λειτουργία των υπηρεσιών και όχι επικοινωνιακές φούσκες, που σκάνε στα χέρια των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ και των ασφαλισμένων/ ανέργων. Καλούμε, για άλλη μια φορά, τους συναδέλφους να μην δέχονται τελεσίγραφα και να μην δέχονται ανεφάρμοστες προθεσμίες, δουλεύοντας από το πρωί έως και τα μεσάνυχτα. Υπάρχουν τα ηλεκτρονικά ίχνη που αποδεικνύουν πως έχει αλλάξει η ζωή των συναδέλφων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εργασθούν με συνέπεια, υπευθυνότητα και συναδελφικότητα, χωρίς να οδηγούνται σε εξουθένωση. Είναι αυτονόητο ότι η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων για κάθε παράλογη απαίτηση της Διοίκησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου