oaednews

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 10/11/2020 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ 2ΗΣ ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 Αξιότιμοι Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,


Ευχόμαστε να είστε όλες και όλοι καλά!

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον ευρωπαϊκό  Διαγωνισμό Φωτογραφίας του CedefopPhotoAward 2020, όπου καταφέρνει κάθε χρόνο να αποσπά σημαντικές διακρίσεις και  να κερδίζει θέσεις στο ευρωπαϊκό ημερολόγιο του Cedefop για την επαγγελματική εκπαίδευση. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Cedefop 2020 συμμετείχαμε με τρεις ομάδες: 1. "Digital & Green Waves", 2. "Black & White Bodies", 3. "Lagoon through Digital Eyes", ανάμεσα σε 43 ομάδες από 13 ευρωπαϊκές χώρες και καταφέραμε να αποσπάσουμε δύο σημαντικές διακρίσεις.

Η ομάδα μας "Digital & Green Waves" είναι υποψήφια μαζί με την ομάδα της Πολωνίας για το κορυφαίο βραβείο στην κατηγορία: Βραβεία Ευρωπαϊκών Οργανισμών του CedefopPhotoAward 2020. 
Η ομάδα "Digital & Green Waves", της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών-Ηλεκτρονική Σχεδίαση Εντύπου αποτελείται από τις μαθήτριες: Ελένη Φρανσίζη, Ελευθερία-Γιαννούλα Σοκολάκη, Ελευθερία Πίγκα, Σοφία Τσοχαταρίδου και τον υπεύθυνο καθηγητή: Θεόφιλο Στουπιάδη

Από τις 10/10/2020 ξεκίνησε  η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Βραβεία Αριστείας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (VET Excellence Awards 2020).  Τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 13/11/2020 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (9/10 - 13/11/2020) από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης & Κοινωνικών Δικαιωμάτων κο Nicolas Schmit. Το αποτέλεσμα για το κορυφαίο βραβείο θα εξαρτηθεί κατά 50% από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. το υπόλοιπο 50% θα εξαρτηθεί από την απόφαση της επιτροπής. 

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10/11/2020, ώρα 22:00

Θα μας τιμούσατε ιδιαίτερα αν ψηφίζατε την ομάδα μας που είναι η μοναδική υποψηφιότητα της χώρας μας για όλες τις κατηγορίες βραβείων.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μόλις ένα λεπτό.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/VETExcellenceAwards2020 ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “European Agencies Awards“(εμφανίζεται στην ενότητα PAGES) ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ NEXT ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "Digital & Green Waves" (στο κουτάκι επάνω αριστερά της εικόνας), ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με πληκτρολόγηση ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ KAI OXI RΟΒΟΤ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ SUBMIT!!!

Η συμμετοχή των ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ στα ευρωπαϊκά δρώμενα και στους διαγωνισμούς προβάλλουν και αναδεικνύουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές δεξιότητες των μαθητευομένων μας και των εκπαιδευτικών μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην "Digital & Green Waves", στη 2η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Θεσσαλονίκης, στον ΟΑΕΔ και σε όλη την Ελλάδα!

Με εκτίμηση,

Διευθύντρια
Αγγελική Φιλιππίδου 
2η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Θεσσαλονίκης ΟΑΕΔ
Λαγκαδά 117-119
56123 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 729250
e-mail: epas.thes2@oaed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου