oaednews

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Συνελήφθη ο οδηγός του Δήμαρχου Αμαρουσίου – Έταζε διορισμούς στο δημόσιο με… το αζημίωτο

 Στα πράσα πιάστηκε για απάτη οδηγός του Δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την ώρα που έπαιρνε λεφτά για να… ταχτοποιήσει επαγγελματικά έναν 42χρονο σε θέση του δημοσίου.

Ο 37χρονος οδηγός του Δημάρχου, που συνελήφθη, φέρεται να έταζε διορισμούς σε δημόσια ή δημοτική θέση. Με αυτή την υπόσχεση και ασφαλώς με το αζημίωτο, κατάφερε να αποσπάσει από τις αρχές του Ιουλίου το ποσό των 12,5 χιλιάδων ευρώ από έναν 42χρονο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών. Η… επαγγελματική τακτοποίηση, όμως, χρειαζόταν κι άλλα λεφτά. Για να γίνει, εκκρεμούσε ένα επιπλέον ποσό ύψους 2,5 χιλιάδων ευρώ με το οποίο το 42χρονο θύμα έπρεπε να εξοφλήσει στον «μεσάζοντα» οδηγό του Δημάρχου.

Ωστόσο, ο 42χρονος, υποψιασμένος για τις προθέσεις του 37χρονου, ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία προσημείωσε τα χρήματα. Ο 37χρονος οδηγός του Δημάρχου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την ώρα που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Κατηγορείται για απάτη λαο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

1 σχόλιο: