oaednews

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Μπαράζ απολύσεων στον τουρισμό! Δελτίο τυπου Εργαζομένων στον Επισιτισμό /Τουρισμό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
02.06.2020

Δυστυχώς όλα αυτά που είχαμε πει τόσο καιρό για μπαράζ απολύσεων στον κλάδο μας επαληθεύονται από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων.
Έχουμε μέρες τώρα αναδείξει το πρόβλημα στο Porto Carras, από το πρωί όμως γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για απολύσεις του συνόλου του προσωπικού σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα:

  1. Στο ξενοδοχείο Golden Sun Hotel που βρίσκεται επί των οδών Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά και Πλατεία Κρήτης στην Γλυφάδα έχουν απολυθεί ήδη 10 συνάδελφοι από τους 20 συνολικά που δουλεύουν και
  2. Στο ξενοδοχείο IBIS STYLES ATHENS ROUTES Λ. Βουλιαγμένης 109, όπου σ' αυτό το ξενοδοχείο απολύθηκε το σύνολο του προσωπικού.
Ζητάμε από το Υπουργείο Εργασίας να βάλει φρένο σ' αυτή την τακτική των εργοδοτών και καλούμε όλους τους συναδέλφους σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό.
Η Ομοσπονδία μας μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία μας σε όλη την Ελλάδα δεν θα αφήσει κανέναν συνάδελφο ΜΟΝΟ ΤΟΥ και θα δημοσιοποιεί τα στοιχεία των επιχειρήσεων που θα επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου