oaednews

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΑΣΕΠ: 270 προσλήψεις σε νοσοκομεία της χώρας με 4 προκηρύξεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται 4 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας. 

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 44 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη»
Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας "Αγία Ειρήνη" ανακοινώνει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 44 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών, ως ακολούθως:
41 ΥΕ Καθαριστές
3 ΥΕ Τραπεζοκόμοι
Καταληκτική ημερομηνία:
Κυριακή, Μάιος 10, 2020
Δείτε εδώ περισσότερα
32 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριάντα δύο (32) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων σίτισης, για την διανοµή γευµάτων ασθενών και προσωπικού εφηµερίας του Γ.Ν.Π.Α. «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα του Ν. Αττικής, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
32 ΥΕ Προσωπικό Εστίασης
Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλλουν (Π.Ν.Π ΦΕΚ 75/30-3-2020 άρθρο τεσσαρακοστό έκτο) µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά στον φορέα µε ηλεκτρονικό τρόπο ( email: info@paidon-agiasofia.gr) .
Σύµφωνα µε την ανωτέρω Π.Ν.Π σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση απαιτούµενων δικαιολογητικών είτε µε ηλεκτρονικό είτε µε άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 (Α΄ 75), σύµφωνα µε την οποία, εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκοµίσει αυτά σε χρόνο µεταγενέστερο και πάντως άµεσα µετά τη λήξη των έκτακτων
µέτρων λόγω του κορωνοϊού COVID-19.
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου (prosl.enstasi@asep.gr, και για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι (20) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου