oaednews

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Αυτές είναι οι επόμενες Προκηρύξεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ του ΑΣΕΠ

Τις επόμενες Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ παρουσιάζει σήμερα το epoli.gr μετά από επίσημη ενημέρωση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Συγκεκριμένα,
  1. Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.
  2. Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΤΕ.
  3. Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ.
  4. Προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.
  5. Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
  6. Προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού (Βοήθεια στο Σπίτι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου