oaednews

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Εντυπωσιακή καλλυντική θεραπεία προσώπου στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας

Στα πλαίσια του μαθήματος «Περιποίηση προσώπου» του Τμήματος Αισθητικής Τέχνης του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας έγινε εφαρμογή καλλυντικής θεραπείας προσώπου στο εργαστήριο αισθητικής.
Η καλλυντική θεραπεία που εφαρμόστηκε σε σπουδάστριά είχε ως στόχο την θρέψη και βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας προσδίδοντας τόνωση και λάμψη.
Στηρίζεται στη δράση των καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και βιταμίνης C.
Μετά την εφαρμογή του απλού καθαρισμού και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με ένα απολεπιστικό προϊόν με κόκκους κακάο και αμυγδάλου, ακολούθησε η τοποθέτηση δύο ορών με σκοπό την ενυδάτωση και λεύκανση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια έγινε η μάλαξη με μια ενυδατική κρεμομάσκα πλούσια σε βιταμίνες Α και Ε. Έπειτα εφαρμόστηκε η εντυπωσιακή κλειστή μάσκα τύπου latex σε πρόσωπο και μάτια. Η θεραπεία ολοκληρώθηκε με τον ορό πλούσιο σε βιταμίνες και την κρέμα.
Την παρουσίαση αυτής της εντυπωσιακής θεραπείας ανέλαβαν οι κυρίες Μαστροδημητροπούλου και Νίκα, που έλυσαν με προθυμία κάθε απορία των σπουδαστριών.
Οι σπουδάστριες του τμήματος ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ θα πάρουν όλα τα εφόδια μέσα απο την πρακτική εξάσκηση στο σύγχρονο εργαστήριο που λειτουργεί στο ΙΕΚ και αφορά την αισθητική περιποίηση προσώπου, το μακιγιάζ, την αισθητική άκρων με υπεύθυνη εκπαιδεύτρια την Μαρία Δαμάλα
Το ΙΕΚ ευχαριστεί την εταιρεία JULIETTE ARMAND για ευγενική χορηγία καλλυντικών προϊόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου