oaednews

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας


ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 20 / 01 /2020
ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 10
ΤΚ 41447 ΛΑΡΙΣΑ αρ. πρωτ. 116
ΤΗΛ FAX 2410-564501
Τηλ επικοινωνίας: 2431022099
εmail:eyoaedke@oaed.gr
Πρoς: Όλες τις Υπηρεσίες, Μέλη μας, Συναδέλφους

Θέμα: ‘’Σχετικά με καθαιρέσεις ‘’


Συναδέλφισσες/οι
Η Ένωση μας με ανησυχία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρειά μας.
Συνάδελφοι που θα έπρεπε να επιβραβεύονται, καθαιρούνται, με υποκριτικές και χαλκευμένες αιτιολογίες, φήμες διακινούνται και άλλα γεγονότα που προβάλλονται , συμβαίνουν η απλά δεν συμβαίνουν.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να διαταράσσεται η γαλήνη των υπηρεσιών μας, να παρακωλύεται το έργο όλων μας και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Διοίκηση φέρει την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί
Δεν είναι το όραμά μας αυτή η Δημόσια Διοίκηση. Θέλουμε μια Δημόσια Διοίκηση που να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον εαυτό της.
Επιθυμούμε Αξιοκρατία, Διαφάνεια, Κανόνες Δικαίου. Συνετή και όχι υποκριτική Διοίκηση. Διοίκηση που να γνωρίζει και να μπορεί να παίρνει ορθολογικές αποφάσεις με γνώμονα πάντα το Δημόσιο συμφέρον και όχι τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις κάποιων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ασχοληθούν όπως το κάνουν μέχρι σήμερα κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες απερίσπαστα με το έργο τους και να αφήσουν σ’αυτούς που το θέλουν την αγωνία τους για θέσεις ευθύνης.
Και εάν αυτοί οι ίδιοι είναι συνδικαλιστές διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι εμάς τέτοιος συνδικαλισμός δεν μας ταιριάζει.....
Αυτός είναι ο «νέος ΟΑΕΔ»;


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος Μακρή Κλεονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου