oaednews

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Εβδομάδα πληρωμών για τον ΟΠΕΚΑ - Πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα παιδιού και προνοιακά

Έτοιμος να γεμίσει τα ΑΤΜ ο ΟΠΕΚΑ την επόμενη εβδομάδα καθώς πληρώνονται στους δικαιούχους το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ και τα προνοιακά επιδόματα.
Εβδομάδα πληρωμών για επιδόματα του ΟΠΕΚΑ είναι η επόμενη καθώς θα δοθούν στους δικαιούχους τα χρήματα για το επίδομα παιδιού , το ΚΕΑ και τα προνοιακά επιδόματα. Δείτε τις ημερομηνίες.
ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21

Η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Μάιο και τον Ιούνιο) θα καταβληθεί στις 25-26 Ιουλίου απο τον ΟΠΕΚΑ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 καθώς και την φετινή τους φορολογική δήλωση μέχρι και 16 Ιουλίου.
ΚΕΑ: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
Στις 26 Ιουλίου θα καταβληθεί το ΚΕΑ και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.
Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή των χρημάτων για τα προνοιακά επιδόματα
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, λοιπόν, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου