oaednews

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση για συναδέλφους εργαζόμενους με δικαστικές αποφάσεις

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος  
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX2109924316
Αρ. Πρωτ. 374 / 18-11 -2019 
Θέμα: Ενημέρωση για την συνάντηση με Διοικητή
Τη Δευτέρα, 11/11, πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση του Οργανισμού διευρυμένη συνάντηση μεταξύ συναδέλφων που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις, της Ομοσπονδίας και του Διοικητή του ΟΑΕΔ, με θέμα την οριστική επίλυση του ζητήματος. 

Εξηγήσαμε στον Διοικητή του ΟΑΕΔ ότι θεωρούμε αδιανόητο να αποχωρήσει έστω και ένας από τον ΟΑΕΔ και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας! Θέσαμε δε, μια σειρά αιτημάτων στον Διοικητή, όπως να φέρει θετική  εισήγηση στο Δ.Σ του ΟΑΕΔ, ότι οι συνάδελφοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (το αυτονόητο δηλαδή) να στηρίξει τροπολογία της Ομοσπονδίας για παραίτηση του Οργανισμού από ένδικα μέσα κατ' αναλογία με το Υπ. Πολιτισμού ή, σε διαφορετική περίπτωση, να φέρει  θετική εισήγηση στο ΔΣ για παραίτηση κ.ά. Από τη μεριά του ο Διοικητής δήλωσε ότι αναγνωρίζει πλήρως το πρόβλημα, αλλά εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να απευθυνθούμε στο Υπουργείο... Επί των συγκεκριμένων αιτημάτων που του τέθηκαν επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Ως Ομοσπονδία δηλώνουμε ότι το ζήτημα της δίκαιης εργασιακής αποκατάστασης των συναδέλφων που εργάζονται στον ΟΑΕΔ 15 και πλέον χρόνια, βρίσκεται στον πυρήνα των διεκδικήσεων μας. Αναμένουμε τις απαντήσεις του Διοικητή, προκειμένου να καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      
Μακράκης Γ.                  Τηλιγάδας Κ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου