oaednews

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση – Κάλεσμα Εργαζομένων Ειδικού Προγράμματος 5500 Πτυχιούχων




Καλούμε όλους τους συμβασιούχους του προγράμματος  σε μαζική κινητοποίηση στις 20 Νοεμβρίου 2019  στις 12:00, έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), αιτούμενοι συνάντηση εκπροσώπων μας με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου συλλογικά να κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας και να ζητήσουμε επίσημη απάντηση σχετικά με την έκβαση του προγράμματος.

Θα ακολουθήσει πανελλαδική συνέλευση αγώνα των εργαζομένων του προγράμματος από όλους του φορείς.
Οι εργαζόμενοι του Ειδικού Προγράμματος 5500 Πτυχιούχων, καλύπτουν διαρκείς και πάγιες ανάγκες  και η ανανέωση του προγράμματος αποτελεί τόσο για μας όσο και για τους φορείς που εργαζόμαστε  απαραίτητη ενέργεια.
Ακόμη, καλούμε τους  μόνιμους εργαζόμενους, συλλογικούς φορείς και σωματεία ,  σε στήριξη του αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στην επισφάλεια, τις  απολύσεις και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην κινητοποίηση και στις δράσεις που θα ακολουθήσουν  θα συμβάλλει θετικά στην επίτευξη του σκοπού μας.
Στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να επικοινωνείτε για να στηρίξετε την προσπάθεια και να ενημερώνεστε για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν (oaed5500@hotmail.com) .


Με εκτίμηση ,
Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων Ο.Α.Ε.Δ.
Ειδικού Προγράμματος 5500 Πτυχιούχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου