oaednews

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Καταγγελία συμβασιούχων εργαζομένων καθαριότητας ΣΟΧ 1/2018 του ΟΑΕΔ

Τη  Δευτέρα 7/10 και ώρα 1μμ στα δικαστήρια της ευελπιδων, εκδικάστηκε αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να παραμείνουμε στην εργασία μας, στα κτήρια του ΟΑΕΔ ως εργάτες καθαριότητας. Το δικαστήριο έκανε δεχτή την αίτηση προσωρινής διαταγής μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων 4/12/2019 πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε ήδη να έχουμε επιστρέψει  στις εργασίες μας.

Από πληροφόρηση που έχουμε από υπηρεσίες του Οργανισμού ,η Διοίκηση του ΟΑΕΔ  που προστατεύει εργαζόμενους και άνεργους ,αντιτίθεται στην προσωρινή διαταγή   και προτίθεται να προσβάλει τη δικαστική απόφαση που μας δικαιώνει, έχει δοθεί δε εντολή στις υπηρεσίες να μην κάνουν δεκτές τις υπηρεσίες μας.
Λυπούμαστε αλλά είμαστε διατιθέμενοι να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο  το έννομο συμφέρον  και το  δικαίωμα της εργασίας ως Πολίτες με αξιοπρέπεια και σύνεση.
Σημειώνουμε ότι είμαστε απλήρωτοι για εργασία που έχουμε προσφέρει στον Οργανισμό!
Σε αυτά τα χρόνια που η εργασία ,η επιβίωση και, η αξιοπρέπεια χτυπιόνται ανελέητα ,δεν μπορούμε να δεχτούμε από τον οργανισμό που στόχο και αντικείμενο έχει να στηρίζει υπεύθυνα και χωρίς επιλογές με εργασία για όλους τους πολίτες ,να αποκλείει στους πολίτες το δικαίωμα εργασίας ένεκα άλλων κριτηρίων..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ  ΣΟΧ 1/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου