oaednews

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδος ‘’Αξιοποίηση του προς απόσυρση εξοπλισμού’’


ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 20/ 08 /2019
ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 10
ΤΚ 41447 ΛΑΡΙΣΑ αρ. πρωτ. 99
ΤΗΛ FAX 2410-564501
Τηλ επικοινωνίας: 2431022099
εmail:eyoaedke@oaed.gr Προς : 1) Δ/νση Μηχανογράφησης
2) Δ/νση Συντονισμού
Κοιν: Περ/κη Δ/νση ΟΑΕΔ Θεσσαλίας



Θέμα: ‘’Αξιοποίηση του προς απόσυρση εξοπλισμού’’

Δεν έχουμε παρά να χαιρετίσουμε την μετά από πάρα πολλά χρόνια ανανέωση των Υπηρεσιών μας με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ( υπολογιστές, εκτυπωτές, scanner ) (ειδικά με την τεχνολογία Linux, ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα ανοιχτού λογισμικού) ο οποίος ήρθε επιτέλους να αντικαταστήσει έναν παλιό και ξεπερασμένο εξοπλισμό. Αυτό αποτελεί από μόνο του ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Εμείς από την μεριά μας, επιθυμούμε ο σημαντικός αριθμός των υπολογιστών που έχουν αποσυρθεί (και εξακολουθούν να είναι λειτουργικοί) να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών μας και όχι να αποθηκευτούν και απλά‘’ να αρχειοθετηθούν’’.
Γιαυτό προτείνουμε να εξοπλιστεί σε πρώτο βαθμό με αυτό τον εξοπλισμό μια αίθουσα για την εκπαίδευση των συναδέλφων που ανήκουν σε υπηρεσίες της Περιφερειακής μας, στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης.
Σε δεύτερο βαθμό να εξοπλιστούν οι αίθουσες ( σε όσα ΚΠΑ υπάρχουν) ή οι χώροι που έχουν οριστεί για την διενέργεια συμβουλευτικών υπηρεσιών. Θεωρούμε ότι ειδικά για την διεξαγωγή της Συμβουλευτικής Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών ο εξοπλισμός των αιθουσών με υπολογιστές είναι πέραν του δέοντος αυτονόητη πράξη, μιας και επιπλέον, αυτή την εποχή προβλέπεται να ξεκινήσει πιλοτικό πρόγραμμα για το οποίο οι συμβουλευτικές δράσεις και το couching απαιτούν τεχνολογικό εξοπλισμό.
Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας συνεχίζει να πιέζει προς την κατεύθυνση της πολυεπίπεδης λειτουργικότητας των υπηρεσιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος Μακρή Κλεονίκη

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ24 Αυγούστου 2019 στις 9:03 π.μ.

    Υπάρχουν και οι ΕΠΑΣ, τα ΙΕΚ και τα ΚΕΚ του ΟΑΕΔ στα εργαστήρια των οποίων θα μπορούσαν να αντικατασταθούν υπολογιστές που έχουν υποστεί βλάβη ή να αναβαθμιστούν αν αυτό είναι δυνατόν. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή