oaednews

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Παράδοση - παραλαβή υπ. Εργασίας: Στην δημοσιότητα άμεσα τα εκκαθαριστικά των συντάξεων μετά τον επανυπολογισμό

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή στο υπουργείο Εργασίας με την απερχόμενη υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου να συγκινείται μιλώντας για τα παιδιά της διαπραγμάτευσης που κατάφεραν να βγάλουν την χώρα από τα μνημόνια και τον νέο υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση να συγκινείται που γυρίζει σε γνωστά λιμερια.
Η κ. Αχτσιόγλου έκανε έναν απολογισμό του έργου του υπουργείου Εργασίας από το 2015 και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έκανε μια επιλογή και είναι σεβαστή. Τόνισε δε ότι "είμαστε περήφανοι για τα μικρά και τα μεγάλα που κάναμε. Δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα σωστά, κάθε άλλο".
Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι το ισοζύγιο 6μηνου του τρέχοντος έτους για τις προσλήψεις απολύσεις είναι θετικό κατά 296.000 θέσεις εργασίας σημειώνοντας ότι η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και οι μισθοί θα έπρεπε να είναι υψηλότεροι.
Για τα παιδιά της διαπραγμάτευσης που συγκινήθηκε η κ. Αχτσιόγλου εξέφρασε την περηφάνια της γιατί όπως είπε ήταν οι καλύτεροι υπερασπιστές για να οδηγήσουν την χώρα στην επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου