oaednews

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης: Σοβαρό πρόβλημα υγείας μέλους-Οικονομική ενίσχυση

Θέμα: Οικονομική ενίσχυση συναδέλφου.

Συνάδελφοι,
            Συνάδελφος διοικητικός υπάλληλος,  Μέλος της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγειάς.
Για την αντιμετώπιση της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της ζωής του, είναι απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική,  όπου εκεί υπάρχει ο εξειδικευμένος χειρουργός.
Εκτός από την κρισιμότητα της κατάστασης του αλλά και τη σοβαρότητα της εξειδικευμένης χειρουργικής επέμβασης, απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα χειρουργείου, νοσηλείας και η αμοιβή του γιατρού. Είναι αδύνατο το κόστος αυτό να καλυφθεί τόσο από την ίδια, όσο και από την οικογένεια της.

Σας καλούμε , να στηρίξουμε το συνάδελφο και την οικογένεια του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του, να εκφράσουμε την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων μας, όπου η υγεία και η επιβίωση μοιάζει με προνόμιο πολυτελείας, και  να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας.
Για  οικονομική βοήθεια  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης, με αναφορά του ονόματος σας και αιτιολογία : «Για ενίσχυση συναδέλφου»
GR5901102040000020462797166 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΚΡΗΤΗΣ.
Το ποσό θα μεταφερθεί με ευθύνη του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κρήτης στον λογαριασμό του συναδέλφου.
                                                           
     ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                             ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου