oaednews

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Δημοσιουπαλληλικής Ενότητας ΠΑΜΕ ΟΑΕΔ


ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

                    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Στις 17-12-2018  ψηφίζουμε για ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Οργανισμού.
Στα Υπηρεσιακά Συμβούλια συμμετέχουν οι 2 αιρετοί(2 για τους μόνιμους και 2 για τους ΙΔΑΧ), που θα εκλέξουμε και οι 3 αρχαιότεροι  Δ/ντές του ΟΑΕΔ.


Ο ρόλος των αιρετών είναι σημαντικός, γιατί σε αυτά συζητιούνται και παίρνονται αποφάσεις για αιτήματα συναδέλφων, που αφορούν εκπαιδευτικές άδειες, μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας, αναγνώριση της συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, άδειες άνευ αποδοχών, μειώσεις ωρών εργασίας, άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου,μετατάξεις σε ανώτερη κατηγορία ή κλάδο κ.α.

Ας μην έχουμε όμως αυταπάτες, Το θεσμικό- νομικό πλαίσιο των Υ.Σ κινείται στα προκαθορισμένα πλαίσια που κάθε φορά χαράζονται από την Κυβέρνηση για τον ΟΑΕΔ. Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο μπορεί να λειτουργεί με όρους «αξιοκρατίας» και «δικαιοσύνης», τη στιγμή που ο ΟΑΕΔ αποτελεί μηχανισμό ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, αντικατάστασης της σταθερής και μόνιμης δουλειάς από ελαστικές μορφές  εργασίας, ενίσχυσης των εργοδοτών με λεφτά των εργαζομένων.

Συνάδελφοι,  ας μετατρέψουμε την ψήφο αυτή σε ψήφο διεκδίκησης και αγώνα, ψήφο που να εκφράζει τις ανάγκες και τα αιτήματα των εργαζομένων.

Να ενισχύσουμε τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που όλα τα χρόνια με συνέπεια υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων, που δεν πορεύονται με το «τι λέει ο νόμος», όταν αυτός είναι αντεργατικός ή το τι λέει η Διοίκηση αλλά ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Συνάδελφοι,

ΨΗΦΟ  ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ

-Ψήφισε άτομα που δεν έχουν καμιά δέσμευση απέναντι στη Διοίκηση, άτομα που δεν λειτουργούν στη βάση των προσωπικών εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών

-που δεν υπηρέτησαν από κανένα πόστο και με κανένα τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές καμιάς κυβέρνησης,

-που μάχονται από κάθε μετερίζι για την ενημέρωση των εργαζόμενων, την αποκάλυψη των σχεδίων της Διοίκησης, την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των συναδέλφων απέναντι στην αυθαιρεσία και την αδικία.

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΛΗ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ                            
                                                                     

                                                                               
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ(ΚΠΑ2 ΠΑΤΗΣΙΩΝ)
ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (ΚΠΑ2 ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ)
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΚΠΑ2 ΒΟΛΟΥ)
ΖΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΩΝ)
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ)
ΣΙΟΥΣΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ)
ΣΧΙΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Π.Δ.Α.Ν)

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ

ΧΑΡΤΑΜΠΙΛΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΚΠΑ2 ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ)


ΑΘΗΝΑ  ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου